search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
خرید خودرو زیر 100 میلیون

خرید خودرو زیر 100 میلیون

سلام مدتی هست دنبال ماشین خوب زیر 100 میلیون هستم تا چندوقت دیگه ازدواج میکنم هنوز ماشین ندارم به نظرتون چه ماشینی بخرم که چند سالی خوب بتونه کار کنه؟

online user 338 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
1 روز پیش

سلام بهزاد جان 🌹
با بودجه زیر ۱۰۰ میلیون، انتخاب‌هات محدود به ماشین‌های داخلی کارکرده مثل پراید، تیبا، سمند و بعضی مدل‌های قدیمی پژو میشه.
پیشنهاد من اینه دنبال ماشینی باشی که قطعاتش راحت پیدا بشه و بازار خرید و فروش سریعی داشته باشه، چون تو این رنج قیمت بیشتر از همه سلامت فنی مهمه.
اگه می‌خوای مطمئن‌تر تصمیم بگیری، می‌تونی توی خودروشاپ قیمت‌های روز و آگهی‌های همین بازه قیمتی رو ببینی؛ اونجا ماشین‌ها دسته‌بندی شدن و راحت‌تر میشه مقایسه کرد.
موفق باشی 🌷

0 dislike icon

4 سال پیش

من باشم بخوام زیر ۱۰۰میلیون ماشین بخرم اقتصادی فکر کنم پراید میگیرم دلی بخوام بخرم دوو سیلو هم سواریش خوبه هم ماشین کم استهلاکه

0 dislike icon

4 سال پیش

ماشین خوب تا صد میلیون نداریم گذشت اون زمون تو دوست و آشناهای مطمئن بگرد پیدا کن

0 dislike icon

فقط ببین چه قدرت نوری داره!

البته این یه چراغ قوه معمولی نیست

• یه فندک المنتی داره
  • یه تیغ تیز برای برش زدن داره
  • دوتا پیچ گوشتی دو سو و چهارسو داره
  • در دلستر و نوشابه باز کن داره
  • یه سوت کمکی داره

یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!

مشاهده قیمت و مشخصات shop
4 سال پیش

سلام مبارکه داداش ماشین صفر ثبتنام کن ایشالا بقیه پولشم جور میشه ثبتنام سایپا و ایران خودرو رو دریاب

0 dislike icon

4 سال پیش

پراید خودروی ایمنی نیست ولی خب نسبت به خرج و مخارجش خودروی کم خرجیه اگه ماشین کم خرج میخای پراید خوبه ولی اصن سمت 206 نرو مدلای قدیمش فقط خرج میزارن رو دستت من بین 206 صندوق دار و تندر90 مدلای 86تا88 ال نود میخرم اگه گیر بیاد یه پولی هم نگهدار واسه تعمیرات بعد از خرید ماشینت

0 dislike icon

4 سال پیش

واسه خرید ماشین تا 100 میلیون به نظرم پراید 131 بخر تیبا هاچ بک و تیبا صندوقدار هم گیر میاد اگه مدلای قدیمیتر میخوای هم گزینه هات کم نیست مثلا 206 تیپ2 و 206 SD

0 dislike icon

شما از یه پنکه چه انتظاری دارین؟
  • هیچ صدایی ازش شنیده نشه حتی روی دور تند؟
  • دراز بکشی رو تخت با ریموت حتی چرخش پنکه رو هم بتونی کنترل کنی؟
  • تایمر داشته باشه که بهش بگی کی روشن و خاموش بشه؟
  • یه عمر کار کنه و آخ نگه؟

قطعا این پنکه بیشتر از حد انتظارت رو برآورده می‌کنه.

× بعدی قبلی