search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
بچرخ
فردا fmc 511
نظرات کاربران سوال ها 2 آگهی 1
گروه مالکین فردا fmc 511 توجه: هر ماه میلیون ها نفر وارد سایت بچرخ میشن اگه مشکلات توی گروه مطرح میشه طبیعیه دلیل نمیشه اون مدل ماشین کلا ایراد داشته باشه! هدف اینه اگه مشکلی مشترکه از تجربه هم استفاده کنیم و تا جای ممکن نه وقتمون هدر بره، نه پولمون.
455 نفر آنلاین

فردا موتور 511 | نظرات کاربران + تجربیات مالکین

نظرات و تجربیات کاربران در مورد فردا fmc 511. گفتگوی کاربران در مورد فردا fmc 511.

ذخیره انجمن روی موبایل
21 ساعت پیش

سلام یک شرکت کلاهبردار و دزدیه فرداموتور
من ۶ ماهه ۵۱۱ نوشتم هر چی میرم جواب درست نمیدن
۴۵ روز کاری هم بوده مواظب باشید ثبت نام نکنید.

0
ذخیره copy
2 هفته پیش

تیپ ترونیک 511

با درود خدمت هم میهنان من ۵۱۱ نوشتم پس از هفت هشت ماه دو ماه تحویلی رسیده!
ولی شنیدم تیپ ترونیک نداره، چگونه باید فعالش کنم، کجا برم و هزینه چقدر هست؟؟
ممنون می شم کسی پاسخ بده.

0
ذخیره copy
2 هفته پیش

طرح جایگزینی فردا موتور

در اطلاعیه شرکت فرداموتور اعلام شده است که سایت اشترینان این شرکت که به تولید و مونتاژ محصولات SX5، T5 و T5 پلاس اختصاص داشته است به خاطر حمله اسرائیل فعلاً با اختلال تولید مواجه شده است.
به همین علت فردا موتورز به مشتریان خودروهای مونتاژی خود پیشنهاد داده که با توجه به سبد محصولات این شرکت خودروهای FMC 511 با موعد تحویل 45 روز کاری، ام جی 5 مدل ۲۰۲۴ با موعد تحویل 30 روز کاری و T5 پلاس را با موعد تحویل 90 روز کاری تحویل بگیرند.
البته به گفته شرکت این طرح اجباری نیست و در صورت اعلام درخواست، امکان طرح تبدیل وجود دارد.

25
ذخیره copy
دستگاه تصفیه هوا ایستکول
دستگاه تصفیه کننده هوا ایستکول
قیمت دستگاه تصفیه هوا ایستکول
نمیدونم قبل این چطوری نفس میکشیدم!!!

فکر می‌کردم شاید الکی باشه اما واقعا معجزه میکنه
کاملا متوجه میشید که نفس کشیدن راحت تر شده
بوهای بد خونه مثل بوی سیگار و غذا رو سریع از بین میبره
واقعا انقدر هوا سبک میشه دلت نمیاد از خونه بری بیرون.

× بعدی قبلی
4 هفته پیش
حمله اسرائیل به فردا موتورز

حمله اسرائیل به فردا موتورز

خطوط تولید فرداموتورز مورد حمله موشکی اسرائیل واقع شد.
حمله اسرائیل به خودرو سازی فردا موتورز در بروجرد
کشته شدن جمعی از پرسنل خط تولید و ایجاد خسارت شدید!
روابط عمومی فردا موتورز با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد: 
حوالی ظهر امروز شنبه 24 خرداد 1404 سایت تولیدی فردا موتورز در شهر بروجرد استان لرستان، هدف حمله موشکی اسرائیل قرار گرفت که خسارات مالی و جانی گسترده‌ای بر جای گذاشت.
با توجه به آتش سوزی گسترده که همچنان در محل کارخانه وجود دارد، ارزیابی خسارات وارده دشوار است
اما ارزیابی‌های اولیه حکایت از شهادت جمعی از پرسنل خطوط تولید دارد ضمن آنکه خسارات وارد شده به خطوط تولید، قطعات آماده تولید و خودروهای ساخته شده نیز شدید بوده است.

25
ذخیره copy
2 هفته پیش

گفته می شه دارن به سرعت روش کار می کنن ولی به یقین دو سالی به درازا می کشه! پولش هست راه انداختن خط تولید شامل سالن رنگ و روبات ها و سالن جوش و مونتاژ یک سالی می بره ، سوله ها هم داغوش شدن

6
2 ماه پیش

فروش اقساطی فردا 511

سلام به همگی کسی از دوستان محترم اگر قصد خرید خودرو های B511 و SX5 داشت بنده خودرو تحویل روز دارم
با همون شرایط نقد و اقساط خود شرکت با همون مبلغ پیش پرداخت خودرو رو میتونین همون روز تحویل بگیرید مابقی مبلغ هم هرچی خود نمایندگی اعلام کرده پرداخت کنین
اگر مایل بودین جهت اطلاعات بیشتر برام پیام بزارید در خدمتتون هستم.

9
ذخیره copy
2 هفته پیش

میشه شرایطش بهم بگین

1
2 ماه پیش

مال باختگان فردا موتور

جمع زیادی از مشتریان فردا موتور، سال ۱۴۰۲ پول واریز کرده اند و قرار بوده که ۴ ماهه ماشین تحویل بگیرن؛ که الان بعد از گذشت  ۱۷ ماه، خبری از خودرو نیست.
پاسخ شرکت با کمال پررویی اینه که قطعات خودرو با تاخیر وارد می شوند؛ هر بار یک وعده دروغین میدهند.
جالب اینجاست که  این شرکت علی رغم اینکه نتوانسته تعهدات سال ۱۴۰۲ خود را تحویل دهد، باز همچنان در سال جاری یعنی ۱۴۰۴ با وعده تحویل ۱۵۰ روزه ثبت نام میکند!
لذا کلیه مشتریان این شرکت، خواستار ورود سازمان حمایت از مصرف کنندگان و سازمان تعزیرات حکومتی می باشند.
با تشکر.

3
ذخیره copy
2 ماه پیش

شما تحویل گرفتید؟ من هم اسفند ۴۰۲ ثبت نام کردم موعد اولین چکم هم ۲۵ خرداده بعید می‌دونم تا موعد چکم تحویل بدن من امیدی ندارم ب تحویل ماشین

1
2 ماه پیش

اول خرداد بهت پیامک میده شرکت بری چکتو عوض کنی من ثبت نامی بهمن ۱۴۰۲ هنوز تحویل ندادن زیاد سخت نگیرید ریلکس باشید حالا حالا ها مونده تا تحویل. 😆

0
1 ماه پیش

برای بهمن ۱۴۰۴ تازه شاسی شده و پیامک بیمه اومده هفته آینده تحویل میدن واسه شما هم احتمالا تا ماه آینده تحویل میشه.

1
1 ماه پیش

1402منظورمه

1
2 ماه پیش

شکایت از شرکت فردا موتور

سلام دوستان عزیز، این مطلبی که میخوام بگم، برادرانه ست و ازتون خواهش میکنم حرکتی متحد بزنید تا از این وضعیتی که دچار شدیم خلاص بشیم.
فردا موتور حدود 8 هزار تعهد معوق داره و اگر خیلی هنر کنه و بهانه های واهی نیاره، ماهی هزارتا از تعهداتش رو تحویل بده.
پس داداش گلم اگر ثبت نامی های بهمن و اسفند 402 رو در نظر بگیری که کم هم نیستن، خوشبینانه حساب کنی متوجه میشی احتمالا کی ماشینتو میگیری.
مثلا اگر مهرماه 403 ثبتنام کردی، بدون که همینجوری ماشینتو زودتر از ماه دی تحویل نمیدن مگر اینکه کاری کنی.
من خودم اولین و بهترین راه پیشنهادیم شکایت هست. بدون فوت وقت برو دفتر قضایی و ثبت شکایت کن بعد شروع کن تو تمام این سامانه هایی که میزارم ثبت شکایت کن.

سازمان تعزیرات حکومتی

سامانه 135 ميز خدمت الکترونيک سازمان تعزيرات حکومتی
موضوع شکایت: مثلا عرضه خارج از شبکه یا گران فروشی
درخواست: الزام به تحویل خودروی قراردادهای معوق شده شرکت فردا موتور

• tazirat135.ir

سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان

سامانه شکایت 124 سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان
موضوع شکایت: عدم ایفای تعهدات از سوی شرکت فردا موتور

• www.124.ir

همچنین تو سامانه های زیر برای اینکه حساسیت دستگاههای نظارتی هم به نتیجه بخش بودن پیگیری هامون اثر بزاره ثبت شکایت کنید تا به وزارت صنعت و سازمان حمایت و وزارت دادگستری و سازمان تعزیرات فشار بیارن.

سامانه بازرسی کل کشور

سامانه ۱۳۶ سازمان بازرسی کل کشور

• http://136.ir

مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری

سامانه ۱۱۱ مرکز ارتباطات مردمی و رسیدگی به شکایات ریاست جمهوری

• https://111.ir

تو این دوتا سامانه بالایی با موضوع: شکایت از وزارت صمت و وزارت دادگستری بعلت ترک فعل نسبت به برخورد قانونی با فردا موتور جهت انجام تعهدات قراردادی معوق شده

مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه

تو این آخری هم اگر بتونید از مقام قضایی استان خودتون وقت بگیرید و حضوری برید پیشش خیلی خوبه.
سامانه ۱۲۹ مرکز ارتباطات مردمی قوه قضائیه

• https://moshaver129.eadl.ir

اینها ساده ترین راه و کم هزینه ترین هست.
از هرجایی که هستی با یه گوشی موبایل میتونی این کارو بکنی.
حالا اگر تونستید تجمع درست و حسابی هماهنگ کنید هم من پایه ام ولی شکایت رو حتما انجام بدید.
نمیدونم به چی و به کی قسمتون بدم.
خواهش میکنم این شرکت بی همه چیزو بی آبرو کنید.

3
ذخیره copy
1 ماه پیش

سلام آقای دمت گرم از اطلاع رسانیتون من توی سامانه های 135 - 124 - 111 ثبت شکایت کردم اما سامانه 136 باز نشد باز هم ممنون

0
1 ماه پیش

سلام دقیقا حرفتون درسته من ثبت نام اسفند ۴۰۲ هستم و هنوز ماشین تحویل ندادن بنظرم ثبت نامی های ۴۰۳ حالا حالا باید منتظر بمونن چون من تحقیق کردم تا الان تعدادی از ثبت نامی های دی ۴۰۲ رو دادن و هنوز بهمن و اسفند ۴۰۲ رو ندادن. ممنون از راهنمایی برای ثبت شکایت من انجام میدم.

0
1 ماه پیش

سلام دوست عزیز من هم شکایت کردم, از تعزیرات برام اس ام اس اومده برای پیگیری میخواستم ببینم شما به چه نتیجه ای رسیدین؟ نتیجه ای گرفتین؟

0
2 هفته پیش

تجمع منم هستم واقعا شرکت بد قولی هست واقعا کسی نیست جلوی اینارو بگیره!؟

1
× بعدی قبلی
4 هفته پیش

اینقد امروز و فردا کردن آخرش جنگ شد… لعنت به فردا موتور!

3
ذخیره copy
3 هفته پیش

دزدان پول مردم

1
4 هفته پیش

توقف تولید فردا موتور؟

آقا توی این خط تولید فردا موتور بروجرد که اسرائیل زده چی تولید میشده؟!
کسی از دوستان خبر نداره داستان تحویل خودرو چی شده با این اتفاق؟؟

6
ذخیره copy
2 هفته پیش

خط دوم تولیدشون بوده مث سگ دارن دروغ میگن و بهانه ی الکی میارن

2
1 ماه پیش

وزن و شتاب 511

یه سوال دارم، آیا وزن ماشین با مشخصات موتوری و فنی هماهنگه؟

2
ذخیره copy
1 ماه پیش

وزن خودرو و شتاب خودرو نه تنها اوکیه حتی شتاب بهتر از وزن و بدنه هست. ولی از لحاظ ترمز واقعا حس امنیت نمیده.

2
1 ماه پیش

دیرکرد تحویل 511

من ۹ ماه پیش ثبت نام کردم بعد از ۹ ماه هنوز شاسی نخورده
قرار شد ۲ ماهه تحویل بدن بعد گفتن ۴ ماه
مدیریت بدون برنامه و بی تعهد ۴ ماه است هم تکمیل وجه کردیم و تا الان ۴ تا قسط رو پرداخت کردیم، هنوز خودرو شاسی هم نخورده
جوابگو نیستن خودشون نمیدونن چکار میکنن حرف زياده ولی ارزشی نداره ادم بگه.

3
ذخیره copy
3 هفته پیش

دزد واقعی

1
3 هفته پیش

پرداخت نکن

0
ویدیو بهترین دستگاه میکرودرم خانگی - ببین چطور کثیفیو کشید بیرون!
× بعدی قبلی
1 ماه پیش

ارزش خرید 511

سلام دوستان بدون تعصب صحبت میکنم باز و بسته کردن درب ۵۱۱ به ماشینهای ایرانی می ارزه
من به غیر از ماکسیما اکثر ماشینهای ایرانی داشتم هیچ کدام به پای ۵۱۱ نمیرسه
عرض میکنم شما دوستان خدایی کدام ماشین ایرانی ترمزش بهتر از ۵۱۱ است؟
کدامش سوختش پایین تر است؟
من از سال ۱۴۰۱ تا حالا دارم این ماشین رو

• برف پاک کن کیفیت عالی
  • موتور عالی
  • کم خرج و بی آزار

کدام ماشین ایرانی کیفیت دوربین دنده عقب ۵۱۱ را دارد؟
آپشن میخوای چیکار دوست عزیز تو این مملکت باید ماشین خسیس سوار بشی وگرنه کل پولات باید بدی تعمیرگاه
سوار شو خوش باش این هم میگذرد.

1
ذخیره copy
2 هفته پیش

نظرتون راجع به خشک بودن ۵۱۱ تو ناهمواری جاده چیه؟ رفع نمیشه این معضل؟

0
پاسخ به pani 1 هفته پیش

نمایندگی گفت چرخ خارجی بذاری خیلی بهتر میشه هنوز این کارو نکردم ولی وقتی رانندگی میکنم بنظر میاد واقعا چرخاش کاله نمایندگی تهران هم زنگ زدم گفت احتمالا از کمک فنر باشه ولی اگه بقیه شماهام که ۵۱۱ سوارین مشکلتون با من یکیه پس کلا مدل ۵۱۱ همینه امیدوارم با تعویض چرخ ها خوب بشه

0
1 ماه پیش

صدای تقه داخل ماشین

دوستان با خودرو fmc 511 در سربالایی یا سرپایینی که میرم یه تقه از اتاق میاد، مشکل از کمک فنره؟

2
ذخیره copy
1 ماه پیش

من بعد کیلومتر ۵۰۰ یه صدای تیک تیک میشنیدم، سرویس اولیه که بردم نمایندگی رفع نکرد، بردم زیربندی ساز مشکلی پیدا نکرد خودش که نشست داخل ماشین گفت صدا از داخل کابینه. یک ماه درگیرش بودم آخرش مطمئن شدم از شیشه عقبه!! یعنی آخرین چیزی که آدم میتونه فکرشو بکنه! معلوم نیست چسب کارخونه مشکل داشته یا بعد اینکه شیشه ها مونتاژ ایران شده تغییری پیدا کرده که باعث مشکل شده، خلاصه با چسب کاری مجدد صدای تیک تیک رفع شد.

0
1 ماه پیش

ارزش خرید fmc 511

سلام من 3 روزه تحویل گرفتم انصافا ماشین نرمیه گیربکس خیلی بهتر از تیگو 7 IE.

2
ذخیره copy
1 ماه پیش

اقا تبریک میگم میشه بفرمایید چقدر طول کشید تا تحویل بگیرید

0
2 هفته پیش

داداش ماشین ۱ میلیاردی رو با ماشین ۱.۸ میلیاردی مقایسه میکنی اون هیچ سواری با شاسی !!! ۵۱۱ رو با دنا پلاس یا تارا یا نهایت با اریزو ۵ باید مقایسه کنی.

1
1 ماه پیش

خرید fmc 511

سلام دوستان وقت بخیر من قصد خرید نقدی fmc 511 دارم و تهرانم هستم
میخواستم ببینم دوستان تهرانی از کدوم نمایشگاه خریدن و راضی بودن؟

1
ذخیره copy
1 ماه پیش

سلام دوست عزیز، من سفید مدل ۴۰۴ دارم، پلاک خورده هفته آینده تحویل میگیرم بدلیل نیاز مالی زیر قیمت میدم، خواستی تماس بگیر 09397444580

1
1 ماه پیش

سلام ببخشید میشه بگید چه قدر طول کشید تحویل بدن من برج ۹ سال ۱۴۰۳ ثبت نام کردم هنوز هیچ خبری نیست

0
1 ماه پیش

سلام ۱۴۰۳/۱۱/۴ خودرو ۵۱۱ ثبت نام کردم و اول اسفند ماه تکمیل وجه ولی هنوز خودرو شاسی نخورده!!!
بقیه دوستان همچین شرایطی دارند؟؟

3
ذخیره copy
1 ماه پیش

سلام، بله بنده دیماه ۱۴۰۳ b511 ثبت نام کردم فروش اقساطی تحویل ۴۵ روزه وجه نقدی دادم و وام ۴۲۰ میلیونی بانک تجارت هم به حساب شرکت واریز شده، درضمن اولین قسط وام خودرو هم پرداخت کردم. نمایندگی میگه تیر ماه ماشین بهتون تحویل میشه ولی بعید میدونم.

2
پاسخ به amiralaghemand 1 ماه پیش

وام چند درصد بود ؟ اقساط چند ماهه و چقدر قسط؟

0
پاسخ به sh1404 2 هفته پیش

۳۶ ماهه ماهی ۱۶۵۰۰

0
1 ماه پیش

من fmc ۵۱۱ سفید رنگ خشک خشک دارم تحویل فوری فقط نقد.
۰۹۱۱۹۳۰۳۸۳۲

7
ذخیره copy
2 ماه پیش

سلام، الان دوماهه که ۵۱۱ رو تحویل گرفتم و هر روز هم حداقل یک و نیم ساعت تو جاده هستم
ماشین خیلی شیک و زیبایی هستش و همه جوره عالی
فقط تو ناهمواری جاده پدر آدم در میاد خشکه و میکوبه تورو
برای جاده هموار و شهری عالیه.

2
ذخیره copy
2 ماه پیش

صدای غیر عادی در تعویض دنده

سلام من ماشین تحویل گرفتم ولی وقتی میام دنده عقب بعد میرم جلو، ماشین انگار گیربکس یه خر خر میکنه
این طبیعی یا نه برای شما هم این طوریه؟
خرخر کردن در تعویض دنده گیربکس از d به r.

4
ذخیره copy
2 ماه پیش

سلام، برای منم اینجوریه، شما چکار کردین؟

0
1 ماه پیش

سلام من بردم نمایندگی میگن طبیعی هستش

0
4 هفته پیش

سلام دوستان من با تحقیق خیلی زیاد و خوندم کامنت و و انجمن صدای که در حالت D رخ رخ از موتور میاد بخاطر سوخت سیلندر هاست سوخت ایران بخاطر بی کیفیت بودن این صدا رو رخ میده وقتی رو حالت حرکت میزارید ...حتما از سوخت خوب و اکتان خوب استفاده کنید علت این صدا بخاطر همینه سوخت بی کیفیت

0
2 ماه پیش

فردا ۵۱۱ یا x33 cross

سلام دوستان، بین فردا ۵۱۱ و x33 cross موندم
تفاوت قیمتشون ۱۰۰ تومنه ولی آپشن ها بسیار متفاوت
نظرتون رو دوس دارم بدونم.

فردا 511 ارزش خرید بیشتری داره 76 (71.03%) x33 کراس ارزش خرید بیشتری داره 31 (28.97%) 1
ذخیره copy
2 ماه پیش

تحویل ندادن خودرو fmc 511

سلام ما که تاکسی ثبت نام کردیم منبع درامدمان بشه چی بگیم
خدا لعنتشان کنه ماهی سیزده ملیون و دویست قسط می‌دهیم بدون ماشین از آذر ۱۴۰۳ ثبت نام کردم خودرو b511
ای خدا ،خدا لعنتتان بکند خانواده گرامی.

0
ذخیره copy
2 ماه پیش

داغ شدن بدنه fmc 511

من از دوستانی که ۵۱۱ دارن میخام بپرسم که بدنه ماشین اونا هم داغ تر میشه نسبت به بقیه ماشین ها؟

1
ذخیره copy
2 ماه پیش

بررسی fmc 511

سلام خدمت همه دوستان، بنده این ماشین رو به عنوان ماشین دوم گرفتم از برج ۶ سال گذشته
هفته ی پیش برنامه ی سفر به شهر زیبای شیراز رو داشتیم و با توجه به مشکلی که برای خودروی اولم پیش اومد، تصمیم گرفتم با همین خودرو fmc 511 یا چانگان آلسون برم
خواستم بگم واقعا ماشین خوب و نرم و بی آزاری هست
من ۵ روز تمام با کولر روشن همش، از تهران تا شیراز و برعکس و داخل شیراز با ماشین رانندگی کردم، هیچ آخی نگفت
در جاده و خصوصا سربالایی ها با ۵ سرنشین و صندوق عقبِ پر و کولر روشن، بسیار پر شتاب و عالی بود و اصلا کم نمیاورد و تازه خیلی بیشتر از ماشین های هم‌رده خودش تیزتر بود توی جاده، مصرف سوخت خیلی پایینی داره
خواستم بگم قدر ماشین تون رو بدونید و اصلا این ماشین رو با قیمت های پایین حاضر به فروشش نباشید هیچ وقت
خیلی خیلی از ماشین های هم‌رده‌ش مثل شاهین و دنا و جک جی۴ بهتر و سر تره و اصلا قابل مقایسه با اونا نیست
هرکی داره قدرش رو بدونه و اگه خواستید بفروشید، مفت نفروشید، برای مال تون ارزش قائل بشید و جوری عمل کنید که این ماشین به جایگاه خوبی که باید داشته باشه، برسه.

معایب fmc 511

تنها نکته ی منفی ای که من دیدم این‌ بود که توی سرعت های بالای ۱۲۰ کیلومتر، صدای موتور زیاد میاد داخل کابین، همین
که اونم اگه موزیک گوش بدید، حس نمیکنید زیاد، چون من تا سرعت ۱۷۰ باهاش رفتم
فقط این نکته ی منفی رو دیدم، اونم روی سرعت ۱۲۰ تا به بالا.

4
ذخیره copy
2 ماه پیش

فعال کردن تیپ ترونیک fmc 511

دوستانی که تیپ ترونیک رو فعال کردن آدرس بدن، نمایندگی بابل رفتم میگه باید بیرون بری فعال کنی سیم کشی و یکسری کار باید انجام بشه
اگر امکان داره شماره تلفن مرکزی که بتونه انجام بده بذارین.

0
ذخیره copy
2 ماه پیش

سلام برای ماشین ۵۱۱ ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ تکمیل وجه نقدی کردیم . تا کنون تحویل ندادند .نمایندگی هم اعلام می‌کند. شرکت گفته است فعلا شاسی انجام نمیدهد

0
ذخیره copy
2 ماه پیش

ارزش خرید 511

سلام
بنده یک ساله ۵۱۱ دارم چون این ماشین برا شرکت چانگانه واقعا از لحاظ کیفیت بدنه و موتوری و گیربکس و شتاب در حد و اندازه ای خودش و با مبلغی که میدی نسبت به ماشین تولید داخل عالیه در حد تویوتا کرولا از همه لحاظ کسی که این ماشین رو نداشته و حتی سوار هم نشده نمی تونه حتی نظری بده رو این ماشین کسایی که چانگان cs35 دارند نه اینکه سوار شدند دارند رو میگم میدونن واقعا شرکت چانگان شرکت معتبر و ماشینهاشون واقعا عالیه از لحاظ کیفیتی فقط تو ایران آپشناش رو از روش برداشتند.

0
ذخیره copy
2 ماه پیش

زمان تحویل فردا 511

سلام من 1403/10/29 ثبت نام کردم و 1404/1/18 تکمیل وجه شده نمایندگی میگه 45 روز کاری دیگه تحویل میشه به حساب خودم میشه 20 خرداد ماه.

4
ذخیره copy
1 ماه پیش

احتمالا برای شما طرح ۱۲۰ روزه بود من سر ۴۵ روز کاری تحویل گرفتم

3
1 ماه پیش

شانس اوردی یا که از اقازاده هایی

0
2 ماه پیش

زمان تحویل fmc 511

بعد از تکمیل وجه چقدر زمان می بره ماشینو تحویل بدن؟
۱۵ دیماه ۱۴۰۳  fmc 511 ثبت نام کردم
تحویل ۴۵ روز کاری بوده ولی نمایندگی میگه تیرماه تحویل میدن.

0
ذخیره copy
2 ماه پیش

خدمات فردا موتور 511

سلام، من بهمن ماه ثبت نام کردم، فروردین هم ماشین گرفتم اما.‌..
کلاهبرداری رو به کجا رسوندن شیشه ها اصلی رو در آوردن ایرانی گذاشتن
لاستیک هاش خارجی بود، ایرانی گذاشتن
هر روز یه کلاهبرداری جدید دارن
موقع ثبت نام بهم گفتن نگاه کن، حتی رو شیشه ها آرم چانگانه، لاستیکاش ببین، خارجی هستن
حالا خوبه من گرفتم دیگه.
نگران تحویلی ها بعدی هستم که حتی رو موتور آرم چانگان بردارن، بزنن تیبا 😅
خوشم میاد تو این مملکت راااحت کلاهبرداری میکنن و نه غرامتی میدن، نه خسارتی، همینه که هست.‌‌
کاش سازمان بازرسی یا جرایم اقتصادی ورود میکرد.
اما حالا اینا به کنار، خداییش ماشین خوبیه.
خیلی رانندگی باهاش لذت بخشه مخصوصا فرمونش.

0
ذخیره copy
2 ماه پیش

سازمان بازرسی خودش، شاه دزده ... از کی به کجا میخاین شکایت کنین داداش؟ مملکت رو‌ هواست برادروار دارن میخورن و میچاپن ...

0
2 ماه پیش

مدت زمان تحویل خودرو بعد از تکمیل وجه فردا 511

سلام دوستان عزیز
من امروز تکمیل وجه کردم کسی میدونه کی خودرو را تحویل میدن تو سیستم هم تکمیل وجه شده.

0
ذخیره copy
2 ماه پیش

حدود دو ماه و پنج روز دیگه..

0
3 ماه پیش

تیپ ترونیک فردا 511

سلام دوستان من تازه تحویل گرفتم چجوری میشه تیپ ترونیک رو فعال کرد؟

0
ذخیره copy
3 ماه پیش

سلام تیپ ترونیک طبق یک قانون کاملا مسخره تو ایران حذف شده اونم بخاطر اینکه این خودرو مجهز به سیستم کمکی و نشانگر تعویض دنده نیست با همون سیستم GSI بیرون میتونین تیپ ترونیک رو فعال کنین ولی نمیدونم گارانتی رو باطل میکنه یا نه باید بپرسین. من از نمایندگی پرسیدم فعال میکنین گفت در تلاشیم تا سال دیگه تو نمایندگی ها انجام بشه.

0
2 ماه پیش

نداره داداش دنبالش نگرد نیست.

2
3 ماه پیش

بررسی فردا 511

خوشبختانه خودرو فردا 511 یا چانگان السوین با گیربکس دوکلاچه (DCT) از فناوری پیشرفته‌ای استفاده می‌کنه.
ولی برای اینکه هم بهتر ازش استفاده کنین و هم خرج اضافه روی دستتون نذاره، باید یه سری نکات رو بدونین.

کارکرد گیربکس دوکلاچه (DCT)

آشنایی کلی با کارکرد گیربکس دوکلاچه (DCT) حالت‌های دنده:

• P (پارک): فقط برای وقتی که ماشین پارک شده یا میخواین خاموشش کنین.
  • R (دنده عقب): برای حرکت به عقب.
  • N (خلاص)
  • D (حرکت): برای رانندگی معمولی.

روشن کردن ماشین

وقتی می‌خوای ماشین رو روشن کنی، حتماً باید دنده روی P باشه.

• دنده روی P
  • پا روی ترمز
  • بعد استارت بزن

وقتی ماشین روشن شد:

• پاتو هنوز روی ترمز نگه دار.
  • دنده رو بزن روی D (Drive).
  • ترمز دستی رو آزاد کن
  • حالا آروم پاتو از روی ترمز بردار.

ماشین خودش آروم شروع به حرکت می‌کنه، بعدش هم آروم پاتو بذار روی گاز.

پشت چراغ قرمز یا ترافیک کوتاه

اگه کمتر از ۳۰ ثانیه توقف دارین:
فقط پدال ترمز رو نگه دارین و دنده رو روی D بذارین بمونه، نیازی نیست نگران باشین.

• خلاص کردن (N) لازم نیست.

اگه بیشتر از ۳۰ ثانیه وایمیسین:
بهتره دنده رو بذارین روی N، ترمز دستی رو هم فعال کنین.

خاموش کردن ماشین

مراحل پارک کردن یا خاموش کردن خودرو:

• پدال ترمز رو بگیر و ماشینو کامل نگه دار
  • دنده رو بزن روی N
  • ترمز دستی رو بکش
  • حالا دنده رو بزن روی P
  • بعدش ماشین رو خاموش کنین

توقف کوتاه

مثلاً یه خرید سریع از مغازه وقتی ماشین روشنه:

• دنده رو بذارین روی N.
  • ترمز دستی رو بکشین.
  • مطمئن بشین که ماشین کامل وایساده.
0
ذخیره copy
3 ماه پیش

کمک فردا 511 صدا میده

با درود به دوستان دو روزی هستش 511 رو تحویل گرفتم کمک های هر چهار چرخ صدا میده
آیا دوستای که تحویل گرفتن همچین مشکلی داشتن؟
هنوز نرفتم نمایندگی ببینم داستانش چیه به هر چی دست میزنن میرینن توش.

3
ذخیره copy
3 ماه پیش

داداش مال من هر دو طرف صدا میداد،هم کمک و هم فنر ها رو با هم عوض کردن، ولی چندان فرقی نکرد، البته صدای کمک کم شد ولی کوبش ماشین هیچ فرقی نکرد.

2
3 ماه پیش

سلام ظاهرا ماشینای تحویل مهر به بعد دارن این مشکلو کمک های ماشین من هم صدا میده، من جلوبندی سازی بیرون بردم. گفتند مشکلی صدا مشکلی نداره تا وقتی روغن نده عیب نیست، و گفتند تا گارانتی هست خودت تعویض نکن. البته این صدا در ماشین من زیاد نیست اما هست.

4
3 ماه پیش

ماشین 511 فردا موتور

سلام دوستان من خودرو ۵۱۱ قبلا در بصره عراق داشتم و برند چانگان البته و با توجه به اینکه در خودرو سازی فردا موتور در حال تولید هستش امروز بعد ۳ ماه ثبت نام تحویل گرفتم فقط خلاصه کلام بگم جهت خریدش شک نکنید و با خیال راحت خرید کنید با ماشین های هم رده ایرانی قابل مقایسه نیست.

0
ذخیره copy
3 ماه پیش

ارزش خرید فردا 511

من 511 رو شرایط ثبت نام کردم با یکماه تاخیر تحویل گرفتم الان 4 ماهه که این ماشین رو دارم واقعا یه سروگردن از ماشین های ایرانه بهتره.

0
ذخیره copy
3 ماه پیش

سلام دوستان
دلیل صدای وز وز ممتد در فردا ۵۱۱ چیه؟
یه وقتایی هم قطع میشه بعد از چند لحظه باز شروع میشه!!!

2
ذخیره copy
2 هفته پیش

اون صدای پمپ خلا ترمز هست که باعث تقویت قدرت ترمز میشه

0
3 ماه پیش

511 فردا موتور نخرید

سلام و درود من حواله خریدم ثبت نام شده 1403/5/30 بعد اینکه حواله رو خریدم در جا به من گفتن 179 تومن رو واریز کن.
برج 10 بود واریز کردیم دعوتنامه رو برج 11/16 پولش واریز و چک های رو دادم هنوز به من ماشین ندادن.
از شرکت فردا بابل شرکتی دروغگو و کلاهبردار اصلا جوابگو نیستن.
الان برگشتن به من میگن 179 تومن بحساب نیومد برگه واریزی دستشون هستش از بانک تاییدیه گرفتم که پول تو حساب شرکته.
بر پدر هر چی دروغگو و ارسن لوپن ممنوع دوستان نخرید بخدا اشغال تر از فردا موتور پیدا نمیشه.

• ماشین فردا 511 هستش.

من رو حساب کارم کشورهای حاشیه خلیج فارس زیاد میرم چانگان ماشینی هستش که فراوان هستش.

1
ذخیره copy
3 ماه پیش

چراغ tpms فردا 511

سلام خوبین همگی
میگم کسی موفق شده این چراغ هشدار سنسور باد خاموش کنه؟؟
من لاستیک هام درجه اش بین ۳۵ تا ۳۷ بود که روشن شده بود، تنظیم کردم خاموش نشد.🙄

2
ذخیره copy
3 ماه پیش

سلام دوست عزیز من مشکل شمارو داشتم چراغ tpms روشن شده بود. اول باد چرخ هارو روی ۳۲ تنظیم کنید سپس از روی صفحه کیلومتر اون دکمه سیاه بزنید اون گوشه آمپر به روی DTE برود. سپس دکمه سیاه چند ثانیه نگه دارید یه صدای بوق میاد بعدش چراغ tpms خاموش میشه. امیدوارم تو این گروه هرکسی تجربه اش در اختیار بزاره.

1
3 ماه پیش

سلام دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی خوبی که کردی همون کاری که گفته بودید انجام دادم درست شد خود نمایندگی هم نمیدونست.

0
پاسخ به mohamad.bagheri 2 هفته پیش

ممنون دقیقا همونطوری که گفتید حل شد

0
3 ماه پیش

کلاهبرداری فردا موتور

شرکت کلاهبرداری هست با نام چهار ماه کاری ثبت نام می کنن بعدش خدا بدونه کی ماشین بدن.
من یکساله هنوز دعوت نامه ندادن هیچ نظارتی هم نداره هیچ صنفی پاسخگو نیس میگن شرکت خصوصی هست حالا خدا بدونه کی بزنن به چاک.

4
ذخیره copy
3 ماه پیش

فردا موتور ۵۱۱

نمای جلوی ماشین 511 واقعا خوشگله، عقبش هم قابل قبوله.
کیفیت ساختش هم در کل بد نیست، ولی خب نود درصد خشکه و حس یه ماشین اقتصادی رو داره.
صندلی‌ها هم خیلی راحت نیستن و خبری از حس لوکس بودن ماشین‌های هم‌رده نیست!

ترمز های 511 فردا موتور

فردا 511 ترمزش خوبه، ولی صدای وز وز موتور ترمز کمکی واقعا رو مخه! مجبور میشی صدای آهنگو زیاد کنی که اذیت نشی.
ماشین‌های قبلیم هم ترمز کمکی داشتن، ولی این یکی خیلی صدا میده.

موتور و گیربکس فردا 511

نسبت به قیمتش، موتور و گیربکس عالیه.
هماهنگی گیربکس با پدال گاز بی‌نقصه، هیچ تأخیری نداره و واقعا روونه.
تعویض دنده‌ها خیلی نرم و بی‌صدا انجام میشه، انگار نه انگار که داره دنده عوض میکنه!
گیربکسش ۵ دنده و از نوع دوکلاچه تر هست.

• موتورش کاملا جواب وزن ماشین رو میده.
  • سواریش نرمه و شتابش عالیه!

آپشن های 511 فردا موتور

توی مسائل فنی دست نبردن، ولی حسابی از آپشن‌ها زدن! حتی از بلندگوهای عقب هم نگذشتن!
وقتی خریدم، اولین چیزی که تو ذوقم خورد این بود که درب‌های عقب اسپیکر ندارن! یعنی فقط دوتا باند جلو داره که باعث میشه حجم و کیفیت صدا افتضاح باشه.

• سینی زیر موتور هم نداره!
  • مانیتورش هم یکم کند کار میکنه و خیلی روون نیست.

دکمه استارت استاپ هم داره، زمانی که ماشین روشنه خب مسلما بنزین مصرف میشه مثل زمان های پشت چراغ قرمز.
با این کلید بنزین رو برای موتور قطع و وصل میکنه که مصرف سوخت کم بشه، که خیلی محشره.

0
ذخیره copy
در حال بارگیری نظرات بیشتر

مزایا و معایب فردا fmc 511

بررسی مزایا و معایب فردا fmc 511 از نظر کاربران و مالکان.

آیا خودرو فردا fmc 511 ارزش خرید دارد؟

بررسی ارزش خرید فردا fmc 511 از نظر کاربران و مالکان.

آیا خودرو فردا fmc 511 ارزش خرید دارد؟

نظرات مالکان فردا fmc 511

تجربه و نظر خود را در مورد فردا fmc 511 با ما به اشتراک بگذارید.

فردا fmc 511

تجربیات و نظرات کاربران در مورد فردا fmc 511.

نظرات در مورد فردا نظرات در مورد فردا کسی اطلاع داره کی شرکتش ساخته میشه؟ نظرات در مورد سمند سورن پلاس XU7P نظرات در مورد سمند سورن پلاس XU7P سلام دوستان وقتتون بخیر بنده سه هفته هست که سورن پلاس صفر موتور xu7p طرح مادران گرفتمتو این چند روز.... نظرات در مورد سمند سورن پلاس EF7 بنزینی نظرات در مورد سمند سورن پلاس EF7 بنزینی دوستان تولید سورن پلاس ef7 بنزینی تمام شد اینم بازنشسته شد 🙂 اشتباه پول کارت به کارت کردم چیکار کنم؟ راهکار سریع و فوری اشتباه پول کارت به کارت کردم چیکار کنم؟ راهکار سریع و فوری سلام من با یه کلاهبرداری روبرو شدم خواستم یچیزی بخرم اولش 1400زدم بعدش2تومن بعدشم گفت 2500میدی نمیدو... نظرات در مورد فونیکس fx پریمیوم نظرات در مورد فونیکس fx پریمیوم کسایی که این ماشین رو دارن و حداقل ۵۰ هزار تا راه رفتن باهاش چه عیب هایی براش پیش اومده بگینمتاسفانه... نظرات در مورد دنا پلاس 6 دنده ef7p نظرات در مورد دنا پلاس 6 دنده ef7p آلان یکم رو به ایران خودرو بدیم صندلی پلاستیکی میزارن گوشی گلکسی A35 چرا گرم میشه و داغ میکنه؟ چیکار کنیم؟ گوشی گلکسی A35 چرا گرم میشه و داغ میکنه؟ چیکار کنیم؟ سلام گوشی a35 دارم ۲۰ دقیقه بازی کردم به ۴۲ درجه میرسه چکار کنم؟ نظرات در مورد آئودی q5 e tron نظرات در مورد آئودی q5 e tron استان کهگیلویه و بویراحمد نقشه مپنا نمیبینمایستگاه شارژ بین شیراز خوزستان کهگیلویه حداقل دو تا بین ر... نظرات در مورد تارا نظرات در مورد تارا بعد ۲۰۰۰۰ هزار رانندگی با تارا میتونم بگم اون همه منفی بافی در مورد این خودرو بی اساس و کذب است. بای... نظرات در مورد سامسونگ Galaxy S25 Ultra نظرات در مورد سامسونگ Galaxy S25 Ultra یکی نظر میده نخرید پول حروم نکنید پشیمان میشی، یکی نظر داده زده رو دست ایفون ۱۶بالاخره ما بخریم یا ن... نظرات در مورد فردا fmc 511 نظرات در مورد فردا fmc 511 سلام یک شرکت کلاهبردار و دزدیه فرداموتورمن ۶ ماهه ۵۱۱ نوشتم هر چی میرم جواب درست نمیدن۴۵ روز کاری هم... انواع صدای غیرعادی و خطرناک ماشین + عیب یابی فوری انواع صدای غیرعادی و خطرناک ماشین + عیب یابی فوری سلام چانگان cs55 صفر دارم توی پارکینگ سه روزه مثلاً خوابیده درها هم قفلهاومدم از کنارش رد بشم دیدم ی... نظرات در مورد سایپا اطلس نظرات در مورد سایپا اطلس ماشین اطلس صفر کیلومتره، هنگام گاز دادن ناگهانی صدای موتور غرش میکنههرچی سرنشین بیشتر باشه وقتی ناگه... نظرات در مورد بهمن موتور فیدلیتی نظرات در مورد بهمن موتور فیدلیتی با سلام.بنده پیش فروش فیدلیتی ثبت نام کردم و نصف مبلغ را اسفند ۱۴۰۳ واریز کردم و تیرماه ۱۴۰۴ دعوتنام... چرا سهند ریپ میزنه چیکارش کنم؟ چرا سهند ریپ میزنه چیکارش کنم؟ سلام. سهند من هم در دور پایین مخصوصاً دنده یک ریپ میزد بردم نمایندگی گفتند باید ریمپ بشه سیصد هزار ت... نمایش روی سایر برنامه ها چطور فعال کنیم + روش تست شد تضمینی نمایش روی سایر برنامه ها چطور فعال کنیم + روش تست شد تضمینی برای منم اینطوری شده نمی توانم روشن کنم خرابه گوشیم🤬😡🤬😡 علت تاخیر در تحویل اطلس - چرا سایپا اطلس تحویل نمیده؟ علت تاخیر در تحویل اطلس - چرا سایپا اطلس تحویل نمیده؟ تکمیل وجه مهرماه ۴۰۳بودم برا اطلس جی تحویل هفته ی چهارم ابان.تا امروز که ۱۹تیرماه هست هیچ خبری نیست.... نظرات در مورد جتا vs7 نظرات در مورد جتا vs7 چرا میگن موتورش تو دمای بالا داغ میکنه و کولر از کار میفته و امپر اب میره بالا؟ایا مشکل داغ کردنش حل... مشکل کولر تارا که باد نمیزنه رو چطوری حل کنم؟ مشکل کولر تارا که باد نمیزنه رو چطوری حل کنم؟ از دست کولر تارا کلافه شدم خنک نمیکنه پرتاب هم ندارهتورو خدا راهنمایی کنید. آموزش رانندگی با ماشین دنده اتوماتیک + نکات و تجربیات مهم آموزش رانندگی با ماشین دنده اتوماتیک + نکات و تجربیات مهم سلام و عرض ادب، سوالی داشتم از عزیزان.من قبلا ماشین دنده ی داشتم، وقتی میخواستم تو سرپایینی پارک کنم... چرا سایپا خودرو ساینا رو تحویل نمیده؟ چرا سایپا خودرو ساینا رو تحویل نمیده؟ سلام بر خانواده و خاندان سایپا که انگار با فروش فوق العاده مشکل دارند  چرا یارانه من واریز نشده چیکار کنم؟ کد استعلام واریز یارانه چرا یارانه من واریز نشده چیکار کنم؟ کد استعلام واریز یارانه امروز ۱۹ تیر ماه هستش ولی هنوز یارانه خرداد ماه نیومده بحسابم بانک سپه هم پاسخگو نیست .نه ملکی بنا... نظرات در مورد ون کاروان سایپا نظرات در مورد ون کاروان سایپا سلام، ون کاروان سایپا برای کمپر کردن خوبه یا بد؟معایب این نوع ماشین چیه؟قیمت تقریبی این ماشین تو مدل... مشکلات و معایب هایما s7 پلاس مشکلات و معایب هایما s7 پلاس علت لرزش خفیف در اتاق هایما اس۷ بخاطر چیست؟ایا مربوط به بالانس است یا مورد دیگری است؟ نظرات در مورد تیگارد x35 نظرات در مورد تیگارد x35 بعد پیام پلاک چند روز بعد تحویلتون دادن؟ نظرات در مورد ام جی gt نظرات در مورد ام جی gt ماشین که به شدت عالی و راضی کننده هست ولی شرکت یکم بد قول هست مثلاً ماشین سه ماه تحویل رو شش ماه تحو... نظرات در مورد فردا t5 نظرات در مورد فردا t5 سلام کسی هست که انصراف داده ، پولشو گرفته؟ نظرات در مورد بی وای دی f3 نظرات در مورد بی وای دی f3 سلام بی وای دی اف تری کسی می دونه کلید شیشه بالابر سمت چپ کجا گیر بیارم؟ مقایسه t5 با t5 پلاس فردا موتور | کدوم بهتره؟ مقایسه t5 با t5 پلاس فردا موتور | کدوم بهتره؟ سلام، لطفا دقت فرماییداینجانب در ابتدای دی ۱۴۰۱ با موعد تحویل ۶۰ روز یک دستگاه FMCT5 خرید کردم، اما.... نظرات در مورد kmc a5 - آ5 نظرات در مورد kmc a5 - آ5 من از سال ۹۹ تا الان دارمش ۲۰۰ هزار تا کار کرده آخ نگفتهماشین بسیار با کیفیتی هست قدرت خوبی داره و ا... علت لرزش سهند در دنده یک - دلیل لرزش ماشین در دنده یک چیست؟ علت لرزش سهند در دنده یک - دلیل لرزش ماشین در دنده یک چیست؟ سلام دوستان فقط و فقط سنسور پدال ترمز را عوض کنید نمونه ۲۰۶ تیپ ۵ مارک کروز بخرید وفقط هم مارک کروز.... نظرات در مورد ایران خودرو ری را نظرات در مورد ایران خودرو ری را سلام خسته شدیم از بی ماشینی واقعا چرا هیچکی پاسخگو نیست، من به کیفیت یا نداشتن ری را کاری ندارم….... پیگیری تحویل خودرو فردا موتور پیگیری تحویل خودرو فردا موتور این شرکت و مدیرانش کلاه بردارن ، دولت و مسولین هم همدستشون هستند و کاری با این حضرات ندارن این وسط پ... نظرات در مورد گریت وال وینگل 5 دو کابین نظرات در مورد گریت وال وینگل 5 دو کابین علت قطع و وصل شدن مداوم برق کل ماشین درهنگام حرکت چیه؟ پیدا کردن شماره تلفن یا آدرس مالک خودرو پیدا کردن شماره تلفن یا آدرس مالک خودرو رفته بودیم پارک اونجا یه پرشیا زده به گلگیر ماشینم سوپرمارکت اشنا بوده فقط تونسته پلاک رو برداره پرش... با ۵۰۰ میلیون چه ماشینی بخرم + تجربیات کاربران با ۵۰۰ میلیون چه ماشینی بخرم + تجربیات کاربران با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیزبنده قصد خرید ام وی ام ۵۳۰ رو دارم و ۲۵ سالمه و اینکه اولی... نظرات در مورد اکستریم LX نظرات در مورد اکستریم LX سلام بنده ۱۲ هزار کیلومتر با این ماشین رانندگی کردم تنها ایرادش کروم دستگیره های در و دکمه شیشه بالا... نظرات در مورد ایران خودرو نظرات در مورد ایران خودرو سلام چرا ثبت نام جدید میزارید در حالیکه تحویل فوری های قبلی عقب افتاده؟الان ۲ هفته از موعد ۳ ماهه ما... نظرات در مورد کیا اسپورتیج نظرات در مورد کیا اسپورتیج با درود، دوستان میخوام اسپورتیج با موتور ۲۰۰۰ فول عمانی مدل ۲۰۱۳ فیس جدید و کارکرد ۷۰ هزار بخرمنظر و... نظرات در مورد بستیون نات NAT نظرات در مورد بستیون نات NAT سلام دوستان امروز در 17 تیرماه و بعد از گذشت چهار ماه از تحویل خودرو بستیون نات برقی و کارکرد 8900 ک... نظرات در مورد هایما 7x نظرات در مورد هایما 7x با سلام خدمت همه اعضا گروهامیدوارم مطالبی رو که از تجربیات خودم در مورد هایما 7x میگم مفید دوستان بخ... نظرات در مورد کلور نظرات در مورد کلور یخچال بی کیفیت و آشغال، بنده سه سال هم یخچال هم فریزر کلور دارم کیفیت صفراز همشهریان عزیز که هنوز خر... علت پایین آمدن آمپر آب در سرعت بالا + عیب یابی فوری علت پایین آمدن آمپر آب در سرعت بالا + عیب یابی فوری سلام، ماشین من پژو ۲۰۶ هست.مشکل اینه که درجه آمپر آب از ۶۰ درجه بالاتر نمیرهولی وقتی ماشین رو خاموش.... نظرات در مورد سایپا سهند نظرات در مورد سایپا سهند ما سهند گرفتیم کاش نمیگرفتیم، ماشین تو جاده وحشتناک اذیت میکنه همش چراغ چک روشن میشهتا به مقصد برسی.... چیکار کنم خروس نخونه؟ دیوونم کرده!!! چیکار کنم خروس نخونه؟ دیوونم کرده!!! یه کمی گریس بمال در مخرجش بهترین لاستیک برای تارا اتومات + نکات مهم + تجربیات بهترین لاستیک برای تارا اتومات + نکات مهم + تجربیات بهترین لاستیک برای تارا دستی + نکات مهم + تجربیات بهترین لاستیک برای تارا دستی + نکات مهم + تجربیات کسی میدونه علت بد جا رفتن دنده چیه؟ کسی میدونه علت بد جا رفتن دنده چیه؟ دنده ها مخصوصا دنده عقب خوب جا نمیرود علت بد جا رفتن دنده چیه؟ نظرات در مورد سامسونگ Galaxy S24 FE نظرات در مورد سامسونگ Galaxy S24 FE سلام لطفا بگین کیفیت عکس در اس ۲۴ الترا با اس ۲۴ ای اف خیلی اختلاف دارن یا نه؟ نظرات در مورد کوییک gxr نظرات در مورد کوییک gxr سلام، من کوییک gxr-l مدل ۱۴۰۳ دارماحساس میکنم ماشین راه نمیره یعنی جون نداره و اینم بگم که تو دنده ۱... مزایا و معایب ریرا ایران خودرو بخریم یا نه؟ ارزش خرید دارد؟ مزایا و معایب ریرا ایران خودرو بخریم یا نه؟ ارزش خرید دارد؟ ریرا یه کراس اوور از خانواده ایران خودرو به نظر من ماشین خوب قابل و قبولی هستش برای خانواده ها نظرات در مورد بهمن موتور دیگنیتی پرایم نظرات در مورد بهمن موتور دیگنیتی پرایم تجربه 2500 کیلومتر اول رانندگی با دیگنیتیبنزین شهرستان (یورو 2) به شدت ناک میزنه باید مدیریت کنید با... شکایت برای گرفتن پول از فردا موتور شکایت برای گرفتن پول از فردا موتور فکر نمی‌کنم پول بدن چون میخواستم انصراف بدم گفتن نزدیک یکسال طول میکشه پولتو بدیم شکایت کنید بهتره. علت خرابی کولر خودرو | مشکل پرتاب باد و خنکی + رفع مشکل علت خرابی کولر خودرو | مشکل پرتاب باد و خنکی + رفع مشکل سلام و عرض ادب سورن پلاس xu7p صفر دارممشکلی که باهاش دارم اینه که باد گرم از زیر فرمان میادتهویه هم.... علت و حل مشکل بوق زدن ماشین علت و حل مشکل بوق زدن ماشین سلام دوستان میخوام تارا دستی هنگام قفل کردن درب با ریموت بوق بزند میشه راهنمایی کنید. ون هایما 7X: مشخصات، مزایا و معایب ارزش خرید دارد؟ ون هایما 7X: مشخصات، مزایا و معایب ارزش خرید دارد؟ سلام نزدیک به ۸ ماهه هایما x7 خریدیم.خانواده ما ۶ نفره است و برای ما خیلی از لحاظ جا خوبه.برای مکان‌... علت سفت شدن فرمان خودرو + چطوری درستش کنیم؟ علت سفت شدن فرمان خودرو + چطوری درستش کنیم؟ سلام پژو پارس مدل 1400 بوش های فرمان و چهار شاخ رو عوض کردمفرمون خیلی سفت شده و توی دور زدن برنمیگرد... کشتی شناور تایتانیک برای جلو داشبورد ماشین عمرا غرق نمیشه کشتی شناور تایتانیک برای جلو داشبورد ماشین عمرا غرق نمیشه میشه بگی چربطی داره به تایتانیک؟؟ لیف جادویی چرک درار معجزه میکنه + طرز استفاده از لیف جادویی لیف جادویی چرک درار معجزه میکنه + طرز استفاده از لیف جادویی واقعا عالی بود لذت بردم بهترین آینه نقطه کور خودرو + دید عقب رویایی بهترین آینه نقطه کور خودرو + دید عقب رویایی برای سمند گرفتم راضیم، دید خیلی وسیعی میده. بررسی مزایا و معایب گوشی پوکو x7 پرو شیائومی بخریم یا نخریم؟ بررسی مزایا و معایب گوشی پوکو x7 پرو شیائومی بخریم یا نخریم؟ رنگ زردشو من خریدم خیلی شیک و جذابه فقط یکم از بقیه رنگا گرون تره. دستگاه بریزر تنفسی - تقویت تنفس تضمینی - عمرا نفس کم نمیاری دستگاه بریزر تنفسی - تقویت تنفس تضمینی - عمرا نفس کم نمیاری این خیلی باحاله من دارم فقط اگه آماتوری، وسط تمرین نزنیش به صورتت، چون نفس کشیدن سخت می‌شه.ولی جالبی... روغن موتور خودرو فلومکس مدل high tech 10w40 sm کیفیت بی نظیر روغن موتور خودرو فلومکس مدل high tech 10w40 sm کیفیت بی نظیر برای 206 تیپ 5 استفاده کردم واقعا صدای موتور رو کم میکنه، من میخاستم بخاطر صدای موتور ببرم تعمیرگاه.... بررسی مزایا و معایب گلکسی A06 با این مشخصات ارزش خرید داره؟ بررسی مزایا و معایب گلکسی A06 با این مشخصات ارزش خرید داره؟ بازی فری فایر رو ساپورت میکنه بررسی مزایا و معایب گلکسی A16 با این مشخصات ارزش خرید داره؟! بررسی مزایا و معایب گلکسی A16 با این مشخصات ارزش خرید داره؟! یه ماهه گلکسی a16 خریدم خوش دست و روونه صفحه نمایش جذابی داره باتری خیلی خوبی داره.دوربینم ولی خیلی.... بررسی مزایا و معایب گلکسی A55 پادشاه گوشی های میانرده بخریم؟ بررسی مزایا و معایب گلکسی A55 پادشاه گوشی های میانرده بخریم؟ گلکسی a55 گوشی خوبیه تنها مشکلش از نظر من که قبلا شیائومی با فست شارژ ۶۷ واتی داشتم کم بودن سرعت شار... ساعت هوشمند شیائومی مدل redmi watch 5 active + مزایا و معایب ساعت هوشمند شیائومی مدل redmi watch 5 active + مزایا و معایب سلام و عرض ادب من این ساعتو خریدم، اگه قصد خرید این ساعتو دارین صفحه‌نمایش باکیفیت و باتریش نسبت به.... بررسی ردمی A3 شیائومی مزایا و معایب گوشی ارزان ولی کار درست! بررسی ردمی A3 شیائومی مزایا و معایب گوشی ارزان ولی کار درست! من گوشی ردمی a3 رو تازه خریدم، تو این بازه قیمتی، واقعاً یه گوشی همه‌چی تمومه، هر چیزی که تو استفاده...