نظرات و تجربیات کاربران در مورد فردا fmc 511. گفتگوی کاربران در مورد فردا fmc 511.
خطوط تولید فرداموتورز مورد حمله موشکی اسرائیل واقع شد.
حمله اسرائیل به خودرو سازی فردا موتورز در بروجرد
کشته شدن جمعی از پرسنل خط تولید و ایجاد خسارت شدید!
روابط عمومی فردا موتورز با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد:
حوالی ظهر امروز شنبه 24 خرداد 1404 سایت تولیدی فردا موتورز در شهر بروجرد استان لرستان، هدف حمله موشکی اسرائیل قرار گرفت که خسارات مالی و جانی گستردهای بر جای گذاشت.
با توجه به آتش سوزی گسترده که همچنان در محل کارخانه وجود دارد، ارزیابی خسارات وارده دشوار است
اما ارزیابیهای اولیه حکایت از شهادت جمعی از پرسنل خطوط تولید دارد ضمن آنکه خسارات وارد شده به خطوط تولید، قطعات آماده تولید و خودروهای ساخته شده نیز شدید بوده است.
اینقد امروز و فردا کردن آخرش جنگ شد… لعنت به فردا موتور!
من چیزی نمیگم تست چراغ قوه رو گذاشتم خودت ببین
به حدی قوی هستش که بالای 1000 متر رو به راحتی میزنه
باتری 19200 میلی آمپره، یعنی اندازه یه پاور بانک
حتی میشه باهاش گوشیتون هم شارژ کنین!!!
دنبال قوی تر از این نباش با این قیمت تو خریدش شک نکن.
سلام به همگی کسی از دوستان محترم اگر قصد خرید خودرو های B511 و SX5 داشت بنده خودرو تحویل روز دارم
با همون شرایط نقد و اقساط خود شرکت با همون مبلغ پیش پرداخت خودرو رو میتونین همون روز تحویل بگیرید مابقی مبلغ هم هرچی خود نمایندگی اعلام کرده پرداخت کنین
اگر مایل بودین جهت اطلاعات بیشتر برام پیام بزارید در خدمتتون هستم.
من fmc ۵۱۱ سفید رنگ خشک خشک دارم تحویل فوری فقط نقد.
۰۹۱۱۹۳۰۳۸۳۲
سلام من 1403/10/29 ثبت نام کردم و 1404/1/18 تکمیل وجه شده نمایندگی میگه 45 روز کاری دیگه تحویل میشه به حساب خودم میشه 20 خرداد ماه.
احتمالا برای شما طرح ۱۲۰ روزه بود من سر ۴۵ روز کاری تحویل گرفتم
شانس اوردی یا که از اقازاده هایی
جمع زیادی از مشتریان فردا موتور، سال ۱۴۰۲ پول واریز کرده اند و قرار بوده که ۴ ماهه ماشین تحویل بگیرن؛ که الان بعد از گذشت ۱۷ ماه، خبری از خودرو نیست.
پاسخ شرکت با کمال پررویی اینه که قطعات خودرو با تاخیر وارد می شوند؛ هر بار یک وعده دروغین میدهند.
جالب اینجاست که این شرکت علی رغم اینکه نتوانسته تعهدات سال ۱۴۰۲ خود را تحویل دهد، باز همچنان در سال جاری یعنی ۱۴۰۴ با وعده تحویل ۱۵۰ روزه ثبت نام میکند!
لذا کلیه مشتریان این شرکت، خواستار ورود سازمان حمایت از مصرف کنندگان و سازمان تعزیرات حکومتی می باشند.
با تشکر.
شما تحویل گرفتید؟ من هم اسفند ۴۰۲ ثبت نام کردم موعد اولین چکم هم ۲۵ خرداده بعید میدونم تا موعد چکم تحویل بدن من امیدی ندارم ب تحویل ماشین
اول خرداد بهت پیامک میده شرکت بری چکتو عوض کنی من ثبت نامی بهمن ۱۴۰۲ هنوز تحویل ندادن زیاد سخت نگیرید ریلکس باشید حالا حالا ها مونده تا تحویل. 😆
برای بهمن ۱۴۰۴ تازه شاسی شده و پیامک بیمه اومده هفته آینده تحویل میدن واسه شما هم احتمالا تا ماه آینده تحویل میشه.
1402منظورمه
باورت نمیشه چقدر چرک از پوستت درمیاد!
قشنگ بعدش حس سبکی میکنی، انگار پوستت داره نفس میکشه
خیلی از مشکلات پوستی و جوشها بهخاطر همین کثیفیهای روی پوسته
فرق قبل و بعدش رو قشنگ حس میکنی
واقعا حس میکنی ۱۵ سال پوستت جوونتر شده.
سلام دوستان عزیز، این مطلبی که میخوام بگم، برادرانه ست و ازتون خواهش میکنم حرکتی متحد بزنید تا از این وضعیتی که دچار شدیم خلاص بشیم.
فردا موتور حدود 8 هزار تعهد معوق داره و اگر خیلی هنر کنه و بهانه های واهی نیاره، ماهی هزارتا از تعهداتش رو تحویل بده.
پس داداش گلم اگر ثبت نامی های بهمن و اسفند 402 رو در نظر بگیری که کم هم نیستن، خوشبینانه حساب کنی متوجه میشی احتمالا کی ماشینتو میگیری.
مثلا اگر مهرماه 403 ثبتنام کردی، بدون که همینجوری ماشینتو زودتر از ماه دی تحویل نمیدن مگر اینکه کاری کنی.
من خودم اولین و بهترین راه پیشنهادیم شکایت هست. بدون فوت وقت برو دفتر قضایی و ثبت شکایت کن بعد شروع کن تو تمام این سامانه هایی که میزارم ثبت شکایت کن.
سامانه 135 ميز خدمت الکترونيک سازمان تعزيرات حکومتی
موضوع شکایت: مثلا عرضه خارج از شبکه یا گران فروشی
درخواست: الزام به تحویل خودروی قراردادهای معوق شده شرکت فردا موتور
سامانه شکایت 124 سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان
موضوع شکایت: عدم ایفای تعهدات از سوی شرکت فردا موتور
همچنین تو سامانه های زیر برای اینکه حساسیت دستگاههای نظارتی هم به نتیجه بخش بودن پیگیری هامون اثر بزاره ثبت شکایت کنید تا به وزارت صنعت و سازمان حمایت و وزارت دادگستری و سازمان تعزیرات فشار بیارن.
سامانه ۱۳۶ سازمان بازرسی کل کشور
سامانه ۱۱۱ مرکز ارتباطات مردمی و رسیدگی به شکایات ریاست جمهوری
تو این دوتا سامانه بالایی با موضوع: شکایت از وزارت صمت و وزارت دادگستری بعلت ترک فعل نسبت به برخورد قانونی با فردا موتور جهت انجام تعهدات قراردادی معوق شده
تو این آخری هم اگر بتونید از مقام قضایی استان خودتون وقت بگیرید و حضوری برید پیشش خیلی خوبه.
سامانه ۱۲۹ مرکز ارتباطات مردمی قوه قضائیه
اینها ساده ترین راه و کم هزینه ترین هست.
از هرجایی که هستی با یه گوشی موبایل میتونی این کارو بکنی.
حالا اگر تونستید تجمع درست و حسابی هماهنگ کنید هم من پایه ام ولی شکایت رو حتما انجام بدید.
نمیدونم به چی و به کی قسمتون بدم.
خواهش میکنم این شرکت بی همه چیزو بی آبرو کنید.
سلام آقای دمت گرم از اطلاع رسانیتون من توی سامانه های 135 - 124 - 111 ثبت شکایت کردم اما سامانه 136 باز نشد باز هم ممنون
سلام دقیقا حرفتون درسته من ثبت نام اسفند ۴۰۲ هستم و هنوز ماشین تحویل ندادن بنظرم ثبت نامی های ۴۰۳ حالا حالا باید منتظر بمونن چون من تحقیق کردم تا الان تعدادی از ثبت نامی های دی ۴۰۲ رو دادن و هنوز بهمن و اسفند ۴۰۲ رو ندادن. ممنون از راهنمایی برای ثبت شکایت من انجام میدم.
سلام دوست عزیز من هم شکایت کردم, از تعزیرات برام اس ام اس اومده برای پیگیری میخواستم ببینم شما به چه نتیجه ای رسیدین؟ نتیجه ای گرفتین؟
یه سوال دارم، آیا وزن ماشین با مشخصات موتوری و فنی هماهنگه؟
وزن خودرو و شتاب خودرو نه تنها اوکیه حتی شتاب بهتر از وزن و بدنه هست. ولی از لحاظ ترمز واقعا حس امنیت نمیده.
من ۹ ماه پیش ثبت نام کردم بعد از ۹ ماه هنوز شاسی نخورده
قرار شد ۲ ماهه تحویل بدن بعد گفتن ۴ ماه
مدیریت بدون برنامه و بی تعهد ۴ ماه است هم تکمیل وجه کردیم و تا الان ۴ تا قسط رو پرداخت کردیم، هنوز خودرو شاسی هم نخورده
جوابگو نیستن خودشون نمیدونن چکار میکنن حرف زياده ولی ارزشی نداره ادم بگه.
سلام دوستان بدون تعصب صحبت میکنم باز و بسته کردن درب ۵۱۱ به ماشینهای ایرانی می ارزه
من به غیر از ماکسیما اکثر ماشینهای ایرانی داشتم هیچ کدام به پای ۵۱۱ نمیرسه
عرض میکنم شما دوستان خدایی کدام ماشین ایرانی ترمزش بهتر از ۵۱۱ است؟
کدامش سوختش پایین تر است؟
من از سال ۱۴۰۱ تا حالا دارم این ماشین رو
کدام ماشین ایرانی کیفیت دوربین دنده عقب ۵۱۱ را دارد؟
آپشن میخوای چیکار دوست عزیز تو این مملکت باید ماشین خسیس سوار بشی وگرنه کل پولات باید بدی تعمیرگاه
سوار شو خوش باش این هم میگذرد.
توماس اندروز، سازنده تایتانیک گفت: “حتی خدا هم نمیتونه این کشتی رو غرق کنه!”
ولی توی اولین سفرش غرق شد!!!🌊😏
این یکی رو خدا میتونه ولی شما اگه غرقش کنی جایزه داری!
این کشتی معلق فوق العاده تر از اون چیزیه که تصور میکنی.
میشه ساعتها بهش خیره شد و ازش لذت برد.
دوستان با خودرو fmc 511 در سربالایی یا سرپایینی که میرم یه تقه از اتاق میاد، مشکل از کمک فنره؟
من بعد کیلومتر ۵۰۰ یه صدای تیک تیک میشنیدم، سرویس اولیه که بردم نمایندگی رفع نکرد، بردم زیربندی ساز مشکلی پیدا نکرد خودش که نشست داخل ماشین گفت صدا از داخل کابینه. یک ماه درگیرش بودم آخرش مطمئن شدم از شیشه عقبه!! یعنی آخرین چیزی که آدم میتونه فکرشو بکنه! معلوم نیست چسب کارخونه مشکل داشته یا بعد اینکه شیشه ها مونتاژ ایران شده تغییری پیدا کرده که باعث مشکل شده، خلاصه با چسب کاری مجدد صدای تیک تیک رفع شد.
سلام من 3 روزه تحویل گرفتم انصافا ماشین نرمیه گیربکس خیلی بهتر از تیگو 7 IE.
اقا تبریک میگم میشه بفرمایید چقدر طول کشید تا تحویل بگیرید
سلام دوستان وقت بخیر من قصد خرید نقدی fmc 511 دارم و تهرانم هستم
میخواستم ببینم دوستان تهرانی از کدوم نمایشگاه خریدن و راضی بودن؟
سلام دوست عزیز، من سفید مدل ۴۰۴ دارم، پلاک خورده هفته آینده تحویل میگیرم بدلیل نیاز مالی زیر قیمت میدم، خواستی تماس بگیر 09397444580
سلام ببخشید میشه بگید چه قدر طول کشید تحویل بدن من برج ۹ سال ۱۴۰۳ ثبت نام کردم هنوز هیچ خبری نیست
سلام ۱۴۰۳/۱۱/۴ خودرو ۵۱۱ ثبت نام کردم و اول اسفند ماه تکمیل وجه ولی هنوز خودرو شاسی نخورده!!!
بقیه دوستان همچین شرایطی دارند؟؟
سلام، بله بنده دیماه ۱۴۰۳ b511 ثبت نام کردم فروش اقساطی تحویل ۴۵ روزه وجه نقدی دادم و وام ۴۲۰ میلیونی بانک تجارت هم به حساب شرکت واریز شده، درضمن اولین قسط وام خودرو هم پرداخت کردم. نمایندگی میگه تیر ماه ماشین بهتون تحویل میشه ولی بعید میدونم.
وام چند درصد بود ؟ اقساط چند ماهه و چقدر قسط؟
سلام، الان دوماهه که ۵۱۱ رو تحویل گرفتم و هر روز هم حداقل یک و نیم ساعت تو جاده هستم
ماشین خیلی شیک و زیبایی هستش و همه جوره عالی
فقط تو ناهمواری جاده پدر آدم در میاد خشکه و میکوبه تورو
برای جاده هموار و شهری عالیه.
سلام من ماشین تحویل گرفتم ولی وقتی میام دنده عقب بعد میرم جلو، ماشین انگار گیربکس یه خر خر میکنه
این طبیعی یا نه برای شما هم این طوریه؟
خرخر کردن در تعویض دنده گیربکس از d به r.
سلام، برای منم اینجوریه، شما چکار کردین؟
سلام من بردم نمایندگی میگن طبیعی هستش
سلام دوستان من با تحقیق خیلی زیاد و خوندم کامنت و و انجمن صدای که در حالت D رخ رخ از موتور میاد بخاطر سوخت سیلندر هاست سوخت ایران بخاطر بی کیفیت بودن این صدا رو رخ میده وقتی رو حالت حرکت میزارید ...حتما از سوخت خوب و اکتان خوب استفاده کنید علت این صدا بخاطر همینه سوخت بی کیفیت
سلام دوستان، بین فردا ۵۱۱ و x33 cross موندم
تفاوت قیمتشون ۱۰۰ تومنه ولی آپشن ها بسیار متفاوت
نظرتون رو دوس دارم بدونم.
سلام ما که تاکسی ثبت نام کردیم منبع درامدمان بشه چی بگیم
خدا لعنتشان کنه ماهی سیزده ملیون و دویست قسط میدهیم بدون ماشین از آذر ۱۴۰۳ ثبت نام کردم خودرو b511
ای خدا ،خدا لعنتتان بکند خانواده گرامی.
من از دوستانی که ۵۱۱ دارن میخام بپرسم که بدنه ماشین اونا هم داغ تر میشه نسبت به بقیه ماشین ها؟
سلام خدمت همه دوستان، بنده این ماشین رو به عنوان ماشین دوم گرفتم از برج ۶ سال گذشته
هفته ی پیش برنامه ی سفر به شهر زیبای شیراز رو داشتیم و با توجه به مشکلی که برای خودروی اولم پیش اومد، تصمیم گرفتم با همین خودرو fmc 511 یا چانگان آلسون برم
خواستم بگم واقعا ماشین خوب و نرم و بی آزاری هست
من ۵ روز تمام با کولر روشن همش، از تهران تا شیراز و برعکس و داخل شیراز با ماشین رانندگی کردم، هیچ آخی نگفت
در جاده و خصوصا سربالایی ها با ۵ سرنشین و صندوق عقبِ پر و کولر روشن، بسیار پر شتاب و عالی بود و اصلا کم نمیاورد و تازه خیلی بیشتر از ماشین های همرده خودش تیزتر بود توی جاده، مصرف سوخت خیلی پایینی داره
خواستم بگم قدر ماشین تون رو بدونید و اصلا این ماشین رو با قیمت های پایین حاضر به فروشش نباشید هیچ وقت
خیلی خیلی از ماشین های همردهش مثل شاهین و دنا و جک جی۴ بهتر و سر تره و اصلا قابل مقایسه با اونا نیست
هرکی داره قدرش رو بدونه و اگه خواستید بفروشید، مفت نفروشید، برای مال تون ارزش قائل بشید و جوری عمل کنید که این ماشین به جایگاه خوبی که باید داشته باشه، برسه.
تنها نکته ی منفی ای که من دیدم این بود که توی سرعت های بالای ۱۲۰ کیلومتر، صدای موتور زیاد میاد داخل کابین، همین
که اونم اگه موزیک گوش بدید، حس نمیکنید زیاد، چون من تا سرعت ۱۷۰ باهاش رفتم
فقط این نکته ی منفی رو دیدم، اونم روی سرعت ۱۲۰ تا به بالا.
دوستانی که تیپ ترونیک رو فعال کردن آدرس بدن، نمایندگی بابل رفتم میگه باید بیرون بری فعال کنی سیم کشی و یکسری کار باید انجام بشه
اگر امکان داره شماره تلفن مرکزی که بتونه انجام بده بذارین.
سلام برای ماشین ۵۱۱ ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ تکمیل وجه نقدی کردیم . تا کنون تحویل ندادند .نمایندگی هم اعلام میکند. شرکت گفته است فعلا شاسی انجام نمیدهد
سلام
بنده یک ساله ۵۱۱ دارم چون این ماشین برا شرکت چانگانه واقعا از لحاظ کیفیت بدنه و موتوری و گیربکس و شتاب در حد و اندازه ای خودش و با مبلغی که میدی نسبت به ماشین تولید داخل عالیه در حد تویوتا کرولا از همه لحاظ کسی که این ماشین رو نداشته و حتی سوار هم نشده نمی تونه حتی نظری بده رو این ماشین کسایی که چانگان cs35 دارند نه اینکه سوار شدند دارند رو میگم میدونن واقعا شرکت چانگان شرکت معتبر و ماشینهاشون واقعا عالیه از لحاظ کیفیتی فقط تو ایران آپشناش رو از روش برداشتند.
بعد از تکمیل وجه چقدر زمان می بره ماشینو تحویل بدن؟
۱۵ دیماه ۱۴۰۳ fmc 511 ثبت نام کردم
تحویل ۴۵ روز کاری بوده ولی نمایندگی میگه تیرماه تحویل میدن.
سلام، من بهمن ماه ثبت نام کردم، فروردین هم ماشین گرفتم اما...
کلاهبرداری رو به کجا رسوندن شیشه ها اصلی رو در آوردن ایرانی گذاشتن
لاستیک هاش خارجی بود، ایرانی گذاشتن
هر روز یه کلاهبرداری جدید دارن
موقع ثبت نام بهم گفتن نگاه کن، حتی رو شیشه ها آرم چانگانه، لاستیکاش ببین، خارجی هستن
حالا خوبه من گرفتم دیگه.
نگران تحویلی ها بعدی هستم که حتی رو موتور آرم چانگان بردارن، بزنن تیبا 😅
خوشم میاد تو این مملکت راااحت کلاهبرداری میکنن و نه غرامتی میدن، نه خسارتی، همینه که هست.
کاش سازمان بازرسی یا جرایم اقتصادی ورود میکرد.
اما حالا اینا به کنار، خداییش ماشین خوبیه.
خیلی رانندگی باهاش لذت بخشه مخصوصا فرمونش.
سازمان بازرسی خودش، شاه دزده ... از کی به کجا میخاین شکایت کنین داداش؟ مملکت رو هواست برادروار دارن میخورن و میچاپن ...
سلام دوستان عزیز
من امروز تکمیل وجه کردم کسی میدونه کی خودرو را تحویل میدن تو سیستم هم تکمیل وجه شده.
حدود دو ماه و پنج روز دیگه..
سلام دوستان من تازه تحویل گرفتم چجوری میشه تیپ ترونیک رو فعال کرد؟
سلام تیپ ترونیک طبق یک قانون کاملا مسخره تو ایران حذف شده اونم بخاطر اینکه این خودرو مجهز به سیستم کمکی و نشانگر تعویض دنده نیست با همون سیستم GSI بیرون میتونین تیپ ترونیک رو فعال کنین ولی نمیدونم گارانتی رو باطل میکنه یا نه باید بپرسین. من از نمایندگی پرسیدم فعال میکنین گفت در تلاشیم تا سال دیگه تو نمایندگی ها انجام بشه.
نداره داداش دنبالش نگرد نیست.
خوشبختانه خودرو فردا 511 یا چانگان السوین با گیربکس دوکلاچه (DCT) از فناوری پیشرفتهای استفاده میکنه.
ولی برای اینکه هم بهتر ازش استفاده کنین و هم خرج اضافه روی دستتون نذاره، باید یه سری نکات رو بدونین.
آشنایی کلی با کارکرد گیربکس دوکلاچه (DCT) حالتهای دنده:
وقتی میخوای ماشین رو روشن کنی، حتماً باید دنده روی P باشه.
وقتی ماشین روشن شد:
ماشین خودش آروم شروع به حرکت میکنه، بعدش هم آروم پاتو بذار روی گاز.
اگه کمتر از ۳۰ ثانیه توقف دارین:
فقط پدال ترمز رو نگه دارین و دنده رو روی D بذارین بمونه، نیازی نیست نگران باشین.
اگه بیشتر از ۳۰ ثانیه وایمیسین:
بهتره دنده رو بذارین روی N، ترمز دستی رو هم فعال کنین.
مراحل پارک کردن یا خاموش کردن خودرو:
مثلاً یه خرید سریع از مغازه وقتی ماشین روشنه:
با درود به دوستان دو روزی هستش 511 رو تحویل گرفتم کمک های هر چهار چرخ صدا میده
آیا دوستای که تحویل گرفتن همچین مشکلی داشتن؟
هنوز نرفتم نمایندگی ببینم داستانش چیه به هر چی دست میزنن میرینن توش.
داداش مال من هر دو طرف صدا میداد،هم کمک و هم فنر ها رو با هم عوض کردن، ولی چندان فرقی نکرد، البته صدای کمک کم شد ولی کوبش ماشین هیچ فرقی نکرد.
سلام ظاهرا ماشینای تحویل مهر به بعد دارن این مشکلو کمک های ماشین من هم صدا میده، من جلوبندی سازی بیرون بردم. گفتند مشکلی صدا مشکلی نداره تا وقتی روغن نده عیب نیست، و گفتند تا گارانتی هست خودت تعویض نکن. البته این صدا در ماشین من زیاد نیست اما هست.
سلام دوستان من خودرو ۵۱۱ قبلا در بصره عراق داشتم و برند چانگان البته و با توجه به اینکه در خودرو سازی فردا موتور در حال تولید هستش امروز بعد ۳ ماه ثبت نام تحویل گرفتم فقط خلاصه کلام بگم جهت خریدش شک نکنید و با خیال راحت خرید کنید با ماشین های هم رده ایرانی قابل مقایسه نیست.
من 511 رو شرایط ثبت نام کردم با یکماه تاخیر تحویل گرفتم الان 4 ماهه که این ماشین رو دارم واقعا یه سروگردن از ماشین های ایرانه بهتره.
سلام دوستان
دلیل صدای وز وز ممتد در فردا ۵۱۱ چیه؟
یه وقتایی هم قطع میشه بعد از چند لحظه باز شروع میشه!!!
سلام و درود من حواله خریدم ثبت نام شده 1403/5/30 بعد اینکه حواله رو خریدم در جا به من گفتن 179 تومن رو واریز کن.
برج 10 بود واریز کردیم دعوتنامه رو برج 11/16 پولش واریز و چک های رو دادم هنوز به من ماشین ندادن.
از شرکت فردا بابل شرکتی دروغگو و کلاهبردار اصلا جوابگو نیستن.
الان برگشتن به من میگن 179 تومن بحساب نیومد برگه واریزی دستشون هستش از بانک تاییدیه گرفتم که پول تو حساب شرکته.
بر پدر هر چی دروغگو و ارسن لوپن ممنوع دوستان نخرید بخدا اشغال تر از فردا موتور پیدا نمیشه.
من رو حساب کارم کشورهای حاشیه خلیج فارس زیاد میرم چانگان ماشینی هستش که فراوان هستش.
سلام خوبین همگی
میگم کسی موفق شده این چراغ هشدار سنسور باد خاموش کنه؟؟
من لاستیک هام درجه اش بین ۳۵ تا ۳۷ بود که روشن شده بود، تنظیم کردم خاموش نشد.🙄
سلام دوست عزیز من مشکل شمارو داشتم چراغ tpms روشن شده بود. اول باد چرخ هارو روی ۳۲ تنظیم کنید سپس از روی صفحه کیلومتر اون دکمه سیاه بزنید اون گوشه آمپر به روی DTE برود. سپس دکمه سیاه چند ثانیه نگه دارید یه صدای بوق میاد بعدش چراغ tpms خاموش میشه. امیدوارم تو این گروه هرکسی تجربه اش در اختیار بزاره.
سلام دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی خوبی که کردی همون کاری که گفته بودید انجام دادم درست شد خود نمایندگی هم نمیدونست.
شرکت کلاهبرداری هست با نام چهار ماه کاری ثبت نام می کنن بعدش خدا بدونه کی ماشین بدن.
من یکساله هنوز دعوت نامه ندادن هیچ نظارتی هم نداره هیچ صنفی پاسخگو نیس میگن شرکت خصوصی هست حالا خدا بدونه کی بزنن به چاک.
نمای جلوی ماشین 511 واقعا خوشگله، عقبش هم قابل قبوله.
کیفیت ساختش هم در کل بد نیست، ولی خب نود درصد خشکه و حس یه ماشین اقتصادی رو داره.
صندلیها هم خیلی راحت نیستن و خبری از حس لوکس بودن ماشینهای همرده نیست!
فردا 511 ترمزش خوبه، ولی صدای وز وز موتور ترمز کمکی واقعا رو مخه! مجبور میشی صدای آهنگو زیاد کنی که اذیت نشی.
ماشینهای قبلیم هم ترمز کمکی داشتن، ولی این یکی خیلی صدا میده.
نسبت به قیمتش، موتور و گیربکس عالیه.
هماهنگی گیربکس با پدال گاز بینقصه، هیچ تأخیری نداره و واقعا روونه.
تعویض دندهها خیلی نرم و بیصدا انجام میشه، انگار نه انگار که داره دنده عوض میکنه!
گیربکسش ۵ دنده و از نوع دوکلاچه تر هست.
توی مسائل فنی دست نبردن، ولی حسابی از آپشنها زدن! حتی از بلندگوهای عقب هم نگذشتن!
وقتی خریدم، اولین چیزی که تو ذوقم خورد این بود که دربهای عقب اسپیکر ندارن! یعنی فقط دوتا باند جلو داره که باعث میشه حجم و کیفیت صدا افتضاح باشه.
دکمه استارت استاپ هم داره، زمانی که ماشین روشنه خب مسلما بنزین مصرف میشه مثل زمان های پشت چراغ قرمز.
با این کلید بنزین رو برای موتور قطع و وصل میکنه که مصرف سوخت کم بشه، که خیلی محشره.
دوستان سلام میگم رنگ سفید یا مشکی کدومش بهتره؟ زمان فروشش تاثیری تو قیمتم داره سفید یا مشکی بودنش؟
رنگ سفید ماشین رو بزرگتر جلوه میده و رنگ مشکی جمع و جور تر، از این جهت چون آلسوین در رده کامپکت ها قرار داره رنگ سفید واسش مناسب تره.
تجربه من بعد از یک هفته تحویل و تست ۵۱۱ فردا موتور.
تجربه های قبلی دنا توربو و دنا توربو اتوماتیک بودن
گویا مپ خودرو توی تحویلای جدید آپدیت شده و تاخیر پدال گاز رفع شده.
مشکل صدای جلوبندی هم مثل بعضی از دوستان نداشتم.
در مقایسه گیربکس این با دنا واقعا راضی هستم ازش، تغییر و معکوس های خیلی دقیق و به موقعی انجام میده که واقعا لذت بخشه و با توجه به تستم تو جاده لواسون در صورت تجربه و عادت به پدال گاز خیلی نیازی به تیپ ترونیک پیدا نمیکنید.
صداگیری ماشین و بی صدایی ماشین نسبت به دنا، تارا و شاهین بهتره، کولر و بخاری هم قویه به نظرم.
حس جاداری جلو و عقب و راحتی بیشتری نسبت به دنا داشتم توش و اینکه ارتفاع صندلی ها از دنا بالاتره و توی ترافیک دید بهتر و آزادتری دارین.
دید آینه های جانبی و دوربین دنده عقب عالی هستش و ماشین تو دستتونه نسبت به دنا.
بعد یک هفته تست و فشار تقریبا مصرفم روی ۷ لیتر هستش، ولی نتیجه باک به باک رو هم محاسبه میکنم میگم بهتون.
اما ایراد خیلی اساسی اینه که آپشن هیچی نداره واقعا.
آینه تاشو، کروز، مانیتور ساده، صندلی دستی، روشنایی پشت دکمه های فرمان و کنار دنده نداره.
یکی دیگه از ایرادات برای اونایی هستش که لایی میکشن و این ماشین مناسب اونا نیست.
فرمان برقیش دیگه بیش از حد سفت میشه و لایی کشیدن توی سرعت بالا رو سخت میکنه.
در مورد گارانتی هم در نمایندگی مرکز صحبت کردم گارانتی هر بخش که جداست، مثل سیستم تعلیق جدا، گیربکس جدا و ... و هر تغییر در هر بخش ، گارانتی اون بخش رو باطل میکنه.
تغییر سایز رینگ ممنوع هستش و گارانتی زیر بندی باطل میشه.
تغییر سیستم صوتی گفت به شرطی انجام بدین که مثلاً فقط درب عقب که در بازدید چشمی دیده نشه تا گارانتی سیستم برقی باطل نشه.
زیرپایی سه بعدی و روکش تاثیری روی گارانتی نداره.
گارانتی اولیه سه سال هستش.
گارانتی ثانویه دو ساله هم منوط به عدم تغییر در خودرو و تایید کارشناس نمایندگی هستش.
سلام دوستان، ۵۱۱ فردا موتور ماشین خوبیه و من ازش راضیم.
در کل، ماشین راحت و خوشسواریه و من از انتخابم راضیم. قبلاً KMC J7 داشتم.
امیدوارم همه دوستان بهزودی ماشیناشونو تحویل بگیرن.
پیشاپیش عیدتون هم مبارک! 🌹
بررسی مزایا و معایب فردا fmc 511 از نظر کاربران و مالکان.
بررسی ارزش خرید فردا fmc 511 از نظر کاربران و مالکان.
آیا خودرو فردا fmc 511 ارزش خرید دارد؟
تجربه و نظر خود را در مورد فردا fmc 511 با ما به اشتراک بگذارید.
تجربیات و نظرات کاربران در مورد فردا fmc 511.
توقف تولید فردا موتور؟
آقا توی این خط تولید فردا موتور بروجرد که اسرائیل زده چی تولید میشده؟!
کسی از دوستان خبر نداره داستان تحویل خودرو چی شده با این اتفاق؟؟
ذخیره