search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
بچرخ
فردا fmc 511
نظرات سوال ها 1 آگهی آموزشی
264 نفر آنلاین

نظرات کاربران در مورد فردا fmc 511

نظرات و تجربیات کاربران در مورد فردا fmc 511. مباحث فنی، تخصصی و عمومی مرتبط با فردا fmc 511.

سوال + آگهی +
نظر شما چیه؟
send ارسال نظر

تحویل 511 فردا موتور

سلام منم اول مهر ماه 403 ماشین 511 ثبت نام کردم و اواسط بهمن ماه بهم تحویل دادن.
به گفته خودشون ماشینای شاسی شرکت تا یکسال شایدم بیشتر میشه تحویل بدن.

0 copy

معایب فردا 511

بیاین رک و راست بگیم، اگه دنبال یه ماشین پر از آپشن و امکانات مدرن هستید، فردا 511 اصلا گزینه مناسبی نیست.
یعنی هر چی آپشن بوده، یکی‌یکی حذف شده!

• نبود تیپ ترونیک
  • حذف گرم کن آینه
  • حذف کروز کنترل
  • حذف زیر آرنجی جلو و عقب و سیستم استارت استاپ
  • حذف اسپیکر دربهای عقب
  • حذف کاور روی موتور
  • حذف سینی زیر موتور
  • نبود چراغ سقفی ردیف عقب
  • قابل تنظیم نبودن گودی کمر و ارتفاع صندلی

خلاصه، هیچ آپشنی تو این ماشین نیست! 😅 اماااااا…!

حالا که حسابی از آپشن‌ها ناامید شدیم، یه نکته مثبت بزرگ داره که نباید نادیده گرفت: یکی از کم استهلاک‌ترین موتور و گیربکس‌های چینی رو داره!
یعنی با اینکه امکاناتش در حد مدل‌های پایه هست، ولی از نظر دوام و استهلاک، می‌تونید چند سال راحت باهاش رانندگی کنید بدون اینکه اذیت بشید. این خودش یه امتیاز بزرگه!

البته یه نکته منفی دیگه هم هست که باید در نظر بگیرید:
تحویل خودرو با تأخیر مواجهه، پس اگه قراره بخرید، صبور باشید!
خدمات پس از فروش فرداموتورز هم مثل خیلی از شرکت‌های دیگه، تعریفی نداره، پس اگه به خدمات پس از فروش حساسید، اینو هم مدنظر داشته باشید.

اگه دنبال یه ماشین با آپشن‌های زیاد هستید، فردا 511 انتخاب درستی نیست. ولی اگه براتون دوام و کم استهلاک بودن مهم‌تر از آپشنه، می‌تونید بهش به عنوان یه گزینه اقتصادی فکر کنید!

0 copy

باز چرا خرید میکنید، اینان اگه روشون میشد صندلی عقب هم حذف میکردن.

0

مزایا و معایب فردا 511؛ کم آپشن ولی باکیفیت!

سلام دوستان، خواستم تجربه دو ساله‌ام از فردا 511 رو باهاتون به اشتراک بذارم. من این ماشین رو دو ساله دارم و خداروشکر هیچ مشکلی نداشته که حتی یه بار مجبور بشم از گارانتی استفاده کنم. یعنی از نظر کیفیت ساخت و دوام، واقعا حرف نداره. هر کی قصد خرید داره، با خیال راحت می‌تونم بگم که ارزش خرید فردا 511 بالاست.

خب بریم سر اصل ماجرا؛ آپشن؟ خبری نیست! 😄 اینو از الان بدونید که اگه دنبال یه ماشین پر از آپشن‌های رنگارنگ هستید، فردا 511 شاید گزینه خیلی جذابی براتون نباشه.
نه کروز کنترل داره، نه کنسول وسط، و کلا خیلی از امکاناتی که توی ماشین‌های امروزی می‌بینید، اینجا خبری ازش نیست.
ولی به‌جاش چی داره؟ کیفیت! یعنی ماشینیه که به این راحتی‌ها خراب نمی‌شه و قطعاتش خوب کار می‌کنن.

اگه یادتون باشه، اون چانگان‌های قدیمی هم هرکی داشت، راضی بود، این که دیگه تکنولوژیش جدیدتره، پس طبیعتاً باید بهتر هم باشه.

• من تو این مدت، واقعا ازش راضی بودم.

مصرف سوخت فردا 511

حالا برسیم به یه موضوع جالب؛ مصرف سوختش!
من تو بدترین ترافیک شهر هم عدد ۸ رو ندیدم! تو جاده اگه سرعت ۱۰۰ تا برم، مصرف ۴.۵ لیتره، و اگه ۱۲۰ تا برم، نهایتاً ۵.۵ لیتر.

• یعنی واقعا کم‌مصرفه و از این نظر کاملا اقتصادیه.

البته این ماشین یه ایراد دیگه هم داره که شاید برای بعضیا مهم باشه؛ فقط درهای جلو بلندگو دارن، عقبیا باند ندارن!😐
البته نمایندگی گفته سیم‌کشی شده و فقط کافیه باند بگیرید و نصب کنید. پس اگه روی کیفیت سیستم صوتی حساسید، اینو هم در نظر داشته باشید.

در کل، اگه آپشن براتون خیلی مهم نیست و دنبال یه ماشین باکیفیت، کم‌مصرف و کم استهلاک هستید، فردا 511 گزینه خیلی خوبی می‌تونه باشه!

1 copy
پاوربانک شیائومی Redmi مدل 20000 میلی‌آمپر گلوبال
پاوربانک شیائومی مدل Redmi ظرفیت 20000 میلی‌آمپر
پاوربانک شیائومی Redmi
پاوربانک شیائومی مقاوم، سریع و پرقدرت

پاوربانک شیائومی مدل Redmi ظرفیت 20000 میلی‌آمپر با ظرفیت بالا و طراحی مقاوم و قیمت اقتصادی یکی از بهترین گزینه‌ها توی بازاره.

• پشتیبانی از شارژ سریع برای دستگاه‌های مختلف.
  • محافظت در برابر افزایش ولتاژ، جریان، حرارت و اتصال کوتاه.
  • دو پورت خروجی و امکان شارژ همزمان دو دستگاه.
  • بدنه مقاوم در برابر ضربه و افتادن.
× بعدی قبلی

خودرو وارداتی جدید فرداموتور که تو 120 روز کاری تحویل میده.

ماشین جدید فردا موتور
ماشین جدید فردا موتور
ماشین جدید فردا موتور
ماشین جدید فردا موتور
35 copy

اگه پول های مردم نبود که ثبت نام کنید و ماشینشون رو ندین نمیتونستین ماشین لوکس وارد کنید نمایندگی سلامتیان خودرو

0

دروغ دروغ دروغ جر کلاهبرداری ودزدی چیزی نیست

0

511 فردا موتور

سلام من تیر ۱۴۰۳ ثبت نام کردم فردا ۵۱۱ و دی تحویل گرفتم و سود مشارکت هم به من تعلق گرفت و مشکلی پیش نیومد خدا رو شکر.

5 copy

شکایت از فرداموتور

بعد از 12 ماه از خرید خودرو و پرداخت 50% مبلغ در طی 1 ماه اول و 83 میلیو تومان 7 ماه بعدش بابت اسقاط و مالیات و بیمه و … و دو بار تعویض چک های اقساط، شرکت هیچ ماشینی تحویل نداده.

• تعویض هم نمی کنه با یک خودروی دیگه.

بدتر از اون اینه که همچنان در حال ثبت نام خودروهای جدید از مردم هم هست.

من شکایتم رو امروز در سازمان بازرسی کل کشور ثبت کردم.
از دوستان می خوام که اونها هم اقدام به ثبت شکایت و گزارش فساد در سازمان بازرسی کل کشور بکنند تا از این طریق بشه حقوقمون رو پیگیری کنیم.

4 copy

چجوری ثبت کردید برای من میزنه امکان شکایت از شرکت های خصوصی تو سازمان بازرسی نیست؟؟

0

میشه راهنمایی کنید ما هم شکایت کنیم

0

بدقولی شرکت فردا موتور

شرکت به درد نخور و بدقول و اعصاب خرد کنی هست دوستان نخرید بدبخت می‌شید من 8 بهمن 1402 ثبت نام کردم هنوز منتظر تحویلم.

2 copy

آقا من آذر ماه ۱۴۰۳ ثبت نام کردم ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ هم دعوت نامه اومد ۲۵ بهمن هم گفتند بیا ماشین را ببر نمی دانم مشکل شما چی هست؟

5

فردا 511 بخریم یا نخریم؟

دوستان من فردا 511 رو نه سوار شدم نه تست درایو رفتم هنوزم تحویل نگرفتم فقط یه دلیل منطقی واسه خودم دارم که به خریدش رو آوردم.
ماشینی که قراره تاکسی بشه یعنی ماشین کم استحلاکی هستش و به دلیل تاکسی بودن مجبورن قطعه وارد کنند.
و اینکه میگید الان قطعاتش نیست منطقیه نباشه ولی در اینده نه چندان دور کاملا این مشکل حل میشه.

مقایسه مشکلات فردا 511 با خودروهای دیگر

من خودم x55 mvm دارم این ماشینو واسه همسرم گرفتم اون ماشینو از سال ۹۹ دارم به خدا اونم هیچ قطعاتی نداره.
تو این همه x55 که فروخته شد و هنوزم به فروش میرسه یکیش اکسل عقبش در اومد چه بلوایی کردن که ماشین ایمنی نیست و این حرفا.
یه مدتم بازار خرید و فروشش نابود شد و دومرتبه جون گرفت اینجا ایرانه این چیزا عادیه.

• پشت دنا پلاس نشستی دنده عقب میری انگار ترمز قطار میکشی از بس صدا میده.
  • پشت تارا نشستی ببینی چقدر مونتاژ کابینش بی کیفیته
  • میرید ۲۰۷ میخرید ۱ میلیارد که همون ۲۰۶ سی سال پیشه فقط یه مانیتور و چندتا اپشن جزئی داره
  • پرادو هم ماشین بی نقص و بی عیبیه ولی علی دایی باهاش تا لبه مرگ رفت
  • طرف رفته بود دنا اتومات خریده بود بعد از ۶ هزارتا کارکرد کلا گیربکس ماشین خرد شده بود
    تمام دنده برنجی هاش رفته بود ماشین ۶ هزارتا کار.

فردا 511 ارزش خرید دارد

فردا 511 بنز میباخ نیست یه سدان اقتصادیه، دوست من این کلمه اقتصادی رو پیش خودت حل کن بعد نظرات منفی بده.
این ماشینم قطعاتش بیشتر از همه چینی ها بازار رو پر میکنه تنها دلیلش وجود تاکسی ۵۱۱ هستش.

0 copy

این ماشین در واقع چانگان السوین هست که از لحاظ کیفیت، کیفیت بسیار مناسبی داره البته اگه دستکاریش نکرده باشن.

قیمت فردا 511 زیاده

نکته ای که هست اینه که این ماشین یه ماشین اقتصادی هست و قیمت جهانیش هفت هزار دلاره نه این قیمت هایی که تو ایران میگن!!

نقاط قوت فردا 511 چیه؟

نکته مثبت فردا 511 اینه که خیلی خیلی مصرف سوختش پایین هستش و توی ترافیک شهری 9 و توی جاده تا 5.5 هم میاد پایین.

• اینم بگم وزنش فقط و فقط هزار و صد کیلو هست
  • ایمنی خیییلی خیییلی خوبی داره نسبت به تارا و شاهین و دنا و این فسیل ها.

در کل فردا 511 ارزش خرید داره؟

در کل به نظرم با اینکه باید قیمتش کمتر از این حرفا میشد ولی با بازار فعلی با توجه به مشخصاتش مخصوصا گیربکس دو کلاجه که خیلی خوب هست ارزش خریده داره به شرطی که خدمات خوبی بهش بدن.

0 copy
در حال بارگیری نظرات بیشتر

مزایا و معایب فردا fmc 511

بررسی مزایا و معایب فردا fmc 511 از نظر کاربران و مالکان.

آیا خودرو فردا fmc 511 ارزش خرید دارد؟

بررسی ارزش خرید فردا fmc 511 از نظر کاربران و مالکان.

آیا خودرو فردا fmc 511 ارزش خرید دارد؟

نظرات مالکان فردا fmc 511

تجربه و نظر خود را در مورد فردا fmc 511 با ما به اشتراک بگذارید.

فردا fmc 511

تجربیات و نظرات کاربران در مورد فردا fmc 511.

user image کاربر مهمان
موجودی: وارد حساب کاربری خود شوید

برای فعالیت در انجمن وارد حساب کاربری خود شوید
ورود به حساب کاربری