نظرات و تجربیات کاربران در مورد فردا fmc 511. مباحث فنی، تخصصی و عمومی مرتبط با فردا fmc 511.
سوال + آگهی +بیاین رک و راست بگیم، اگه دنبال یه ماشین پر از آپشن و امکانات مدرن هستید، فردا 511 اصلا گزینه مناسبی نیست.
یعنی هر چی آپشن بوده، یکییکی حذف شده!
خلاصه، هیچ آپشنی تو این ماشین نیست! 😅 اماااااا…!
حالا که حسابی از آپشنها ناامید شدیم، یه نکته مثبت بزرگ داره که نباید نادیده گرفت: یکی از کم استهلاکترین موتور و گیربکسهای چینی رو داره!
یعنی با اینکه امکاناتش در حد مدلهای پایه هست، ولی از نظر دوام و استهلاک، میتونید چند سال راحت باهاش رانندگی کنید بدون اینکه اذیت بشید. این خودش یه امتیاز بزرگه!
البته یه نکته منفی دیگه هم هست که باید در نظر بگیرید:
تحویل خودرو با تأخیر مواجهه، پس اگه قراره بخرید، صبور باشید!
خدمات پس از فروش فرداموتورز هم مثل خیلی از شرکتهای دیگه، تعریفی نداره، پس اگه به خدمات پس از فروش حساسید، اینو هم مدنظر داشته باشید.
اگه دنبال یه ماشین با آپشنهای زیاد هستید، فردا 511 انتخاب درستی نیست. ولی اگه براتون دوام و کم استهلاک بودن مهمتر از آپشنه، میتونید بهش به عنوان یه گزینه اقتصادی فکر کنید!
باز چرا خرید میکنید، اینان اگه روشون میشد صندلی عقب هم حذف میکردن.
سلام دوستان، خواستم تجربه دو سالهام از فردا 511 رو باهاتون به اشتراک بذارم. من این ماشین رو دو ساله دارم و خداروشکر هیچ مشکلی نداشته که حتی یه بار مجبور بشم از گارانتی استفاده کنم. یعنی از نظر کیفیت ساخت و دوام، واقعا حرف نداره. هر کی قصد خرید داره، با خیال راحت میتونم بگم که ارزش خرید فردا 511 بالاست.
خب بریم سر اصل ماجرا؛ آپشن؟ خبری نیست! 😄 اینو از الان بدونید که اگه دنبال یه ماشین پر از آپشنهای رنگارنگ هستید، فردا 511 شاید گزینه خیلی جذابی براتون نباشه.
نه کروز کنترل داره، نه کنسول وسط، و کلا خیلی از امکاناتی که توی ماشینهای امروزی میبینید، اینجا خبری ازش نیست.
ولی بهجاش چی داره؟ کیفیت! یعنی ماشینیه که به این راحتیها خراب نمیشه و قطعاتش خوب کار میکنن.
اگه یادتون باشه، اون چانگانهای قدیمی هم هرکی داشت، راضی بود، این که دیگه تکنولوژیش جدیدتره، پس طبیعتاً باید بهتر هم باشه.
حالا برسیم به یه موضوع جالب؛ مصرف سوختش!
من تو بدترین ترافیک شهر هم عدد ۸ رو ندیدم! تو جاده اگه سرعت ۱۰۰ تا برم، مصرف ۴.۵ لیتره، و اگه ۱۲۰ تا برم، نهایتاً ۵.۵ لیتر.
البته این ماشین یه ایراد دیگه هم داره که شاید برای بعضیا مهم باشه؛ فقط درهای جلو بلندگو دارن، عقبیا باند ندارن!😐
البته نمایندگی گفته سیمکشی شده و فقط کافیه باند بگیرید و نصب کنید. پس اگه روی کیفیت سیستم صوتی حساسید، اینو هم در نظر داشته باشید.
در کل، اگه آپشن براتون خیلی مهم نیست و دنبال یه ماشین باکیفیت، کممصرف و کم استهلاک هستید، فردا 511 گزینه خیلی خوبی میتونه باشه!
پاوربانک شیائومی مدل Redmi ظرفیت 20000 میلیآمپر با ظرفیت بالا و طراحی مقاوم و قیمت اقتصادی یکی از بهترین گزینهها توی بازاره.
خودرو وارداتی جدید فرداموتور که تو 120 روز کاری تحویل میده.
اگه پول های مردم نبود که ثبت نام کنید و ماشینشون رو ندین نمیتونستین ماشین لوکس وارد کنید نمایندگی سلامتیان خودرو
دروغ دروغ دروغ جر کلاهبرداری ودزدی چیزی نیست
سلام من تیر ۱۴۰۳ ثبت نام کردم فردا ۵۱۱ و دی تحویل گرفتم و سود مشارکت هم به من تعلق گرفت و مشکلی پیش نیومد خدا رو شکر.
بعد از 12 ماه از خرید خودرو و پرداخت 50% مبلغ در طی 1 ماه اول و 83 میلیو تومان 7 ماه بعدش بابت اسقاط و مالیات و بیمه و … و دو بار تعویض چک های اقساط، شرکت هیچ ماشینی تحویل نداده.
بدتر از اون اینه که همچنان در حال ثبت نام خودروهای جدید از مردم هم هست.
من شکایتم رو امروز در سازمان بازرسی کل کشور ثبت کردم.
از دوستان می خوام که اونها هم اقدام به ثبت شکایت و گزارش فساد در سازمان بازرسی کل کشور بکنند تا از این طریق بشه حقوقمون رو پیگیری کنیم.
چجوری ثبت کردید برای من میزنه امکان شکایت از شرکت های خصوصی تو سازمان بازرسی نیست؟؟
میشه راهنمایی کنید ما هم شکایت کنیم
شرکت به درد نخور و بدقول و اعصاب خرد کنی هست دوستان نخرید بدبخت میشید من 8 بهمن 1402 ثبت نام کردم هنوز منتظر تحویلم.
آقا من آذر ماه ۱۴۰۳ ثبت نام کردم ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ هم دعوت نامه اومد ۲۵ بهمن هم گفتند بیا ماشین را ببر نمی دانم مشکل شما چی هست؟
دوستان من فردا 511 رو نه سوار شدم نه تست درایو رفتم هنوزم تحویل نگرفتم فقط یه دلیل منطقی واسه خودم دارم که به خریدش رو آوردم.
ماشینی که قراره تاکسی بشه یعنی ماشین کم استحلاکی هستش و به دلیل تاکسی بودن مجبورن قطعه وارد کنند.
و اینکه میگید الان قطعاتش نیست منطقیه نباشه ولی در اینده نه چندان دور کاملا این مشکل حل میشه.
من خودم x55 mvm دارم این ماشینو واسه همسرم گرفتم اون ماشینو از سال ۹۹ دارم به خدا اونم هیچ قطعاتی نداره.
تو این همه x55 که فروخته شد و هنوزم به فروش میرسه یکیش اکسل عقبش در اومد چه بلوایی کردن که ماشین ایمنی نیست و این حرفا.
یه مدتم بازار خرید و فروشش نابود شد و دومرتبه جون گرفت اینجا ایرانه این چیزا عادیه.
فردا 511 بنز میباخ نیست یه سدان اقتصادیه، دوست من این کلمه اقتصادی رو پیش خودت حل کن بعد نظرات منفی بده.
این ماشینم قطعاتش بیشتر از همه چینی ها بازار رو پر میکنه تنها دلیلش وجود تاکسی ۵۱۱ هستش.
این ماشین در واقع چانگان السوین هست که از لحاظ کیفیت، کیفیت بسیار مناسبی داره البته اگه دستکاریش نکرده باشن.
نکته ای که هست اینه که این ماشین یه ماشین اقتصادی هست و قیمت جهانیش هفت هزار دلاره نه این قیمت هایی که تو ایران میگن!!
نکته مثبت فردا 511 اینه که خیلی خیلی مصرف سوختش پایین هستش و توی ترافیک شهری 9 و توی جاده تا 5.5 هم میاد پایین.
در کل به نظرم با اینکه باید قیمتش کمتر از این حرفا میشد ولی با بازار فعلی با توجه به مشخصاتش مخصوصا گیربکس دو کلاجه که خیلی خوب هست ارزش خریده داره به شرطی که خدمات خوبی بهش بدن.
بررسی مزایا و معایب فردا fmc 511 از نظر کاربران و مالکان.
بررسی ارزش خرید فردا fmc 511 از نظر کاربران و مالکان.
آیا خودرو فردا fmc 511 ارزش خرید دارد؟
تجربه و نظر خود را در مورد فردا fmc 511 با ما به اشتراک بگذارید.
تجربیات و نظرات کاربران در مورد فردا fmc 511.
تحویل 511 فردا موتور
سلام منم اول مهر ماه 403 ماشین 511 ثبت نام کردم و اواسط بهمن ماه بهم تحویل دادن.
به گفته خودشون ماشینای شاسی شرکت تا یکسال شایدم بیشتر میشه تحویل بدن.