نظرات و تجربیات کاربران در مورد پژو 206. گفتگوی کاربران در مورد پژو 206.
سلام با این توضیحاتی که دادین به احتمال زیاد مشکل از سنسور دمای آب (فشنگی آب) باشه. این قطعه کارش اینه که دمای موتور رو لحظهای اندازه بگیره و به دوتا جا خبر بده: به ECU ماشین که بفهمه کی باید فن رو روشن یا خاموش کنه و به پشت آمپر که شما توی کابین ببینین دما چقدره. وقتی این سنسور خراب بشه: یا به هر دو تا جا یه عدد اشتباه میده. یا به آمپر یه عدد اشتباه میده ولی به ECU یه عدد اشتباه دیگه میده. مثلا به آمپر میگه دما 60 هستش ولی به ecu میگه دما 90 درجه هستش. خب ECU هم عقلش به همین اطلاعات وصله، برای اینکه خطر جوش آوردن پیش نیاد، فن رو بیشتر از حد معمول روشن میذاره. این همون دلیله که وقتی ماشین رو خاموش میکنین، فن هنوز روشن میمونه، چون ECU فکر میکنه هنوز خوب خنک نشده. برای اینکه مطمئن بشی مشکل از همینه، کافیه با دیاگ وصل بشن به ECU و دمای لحظهای موتور رو بخونن. اگر دیاگ بگه دما ۹۰ـه ولی پشت آمپر همون ۶۰ رو نشون بده، یعنی صد در صد سنسور قاطی کرده. این سنسور هم قطعه گرونی نیست، عوض کردنش هم کار پیچیدهای نیست مکانیک راحت درش میاره یه دونه نو جاش میذاره.
سلام، من رفتگرم، با بدبختی حدودا 400 میلیون تومن پول جمع کردم و میخوام برای اولین بار ماشین بخرم
دوستان که ماشین باز هستید یه پیشنهاد بدید چی بخرم ممنون.
با چهار صد تومان که باید ایرانی بگیری بین ایرانی ها هم اگه صفر میخوای کوییک بگیر اگر هم با دست دوم مشکل نداری میتونی ب ماشین های مدل بالا تر هم فکر کنی.
ساینا یا کوئیک کم کارکرد دست دوم هم پژو پارس tu5 مدل ۹۲
مناسب ترین اسم برای این محله چیه بنظرتون؟؟
گروه 206 سواران.
امیرآباد
امیریه
امیر کبیر 😂
مشکل فشار آب ما رو حل کرده و فشار آب چند برابر شده
از اون دوشهایی هم نیست که آب رو پودر کنه و آدم زیر دوش خیس هم نشه!
خرابی تو کارش نیست، آب شما هم خیلی رسوب داره؟
به راحتی سرش باز میشه و میشه تمیز کرد
من بیشتر از 2 ساله دارمش و حتی رنگشم تغییر نکرده
با وجود قیمت پایین کارایی فوق العاده ای داره.
من نمیدونم چطوری این آشغال رو با 206 مقایسه میکنید! اطلس سایپا نهایت رقیب تیبا 2 باشه اونم چون همون بدنه رو داره و چراغ هاش عوض شده.
من اطلس دارم سوار میشم ۲۰۷ هم سوار شدم اطلس خیلی باحالتر از ۲۰۷ هست. چیه این ۲۰۷ مانیتورش که تزیینیه , لمسیش عملا بی استفاده هست , اون داشبورد بزرگ, صندلی های عقب کوچیک , گاز ول , تازه اصلا قشنگ نیست. اطلس انگار نیم شاسیه , دریچه ها کولرش خیلی طراحی خوبی داره برا باد دهی ,مانیتور خوب , صندلی های عقبش خیلی خوب تر هست. صندوقش جادار و خوبه , آینه هاش بزرگتره , اصلا من واقعا میگم اطلس خیلی خیلی بهتر ۲۰۷ هست. ۲۰۶ که کلا ولش اصلا چیزی نداره که بخواد مقایسه بشه با اطلس , ارزونتر هم که هست.
توماس اندروز، سازنده تایتانیک گفت: “حتی خدا هم نمیتونه این کشتی رو غرق کنه!”
ولی توی اولین سفرش غرق شد!!!🌊😏
این یکی رو خدا میتونه ولی شما اگه غرقش کنی جایزه داری!
این کشتی معلق فوق العاده تر از اون چیزیه که تصور میکنی.
میشه ساعتها بهش خیره شد و ازش لذت برد.
از شدت نورش تعجب میکنی، فیلمشو هم گذاشتم ببین
این چراغ قوه گردن کلفت هم قیمت یه ساندویچه ولی همه جا به دردت میخوره.
بررسی مزایا و معایب پژو 206 از نظر کاربران و مالکان.
بررسی ارزش خرید پژو 206 از نظر کاربران و مالکان.
آیا خودرو پژو 206 ارزش خرید دارد؟
تجربه و نظر خود را در مورد پژو 206 با ما به اشتراک بگذارید.
تجربیات و نظرات کاربران در مورد پژو 206.
علت پایین بودن آمپر آب 206
سلام، ماشین من پژو ۲۰۶ هست.
مشکل اینه که درجه آمپر آب از ۶۰ درجه بالاتر نمیره
ولی وقتی ماشین رو خاموش میکنم، فن دیرتر از حالت عادی خاموش میشه و رادیاتور رو بیشتر خنک میکنه.
میشه لطفا راهنمایی کنید علتش چیه؟
ذخیره