search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
بچرخ
ام وی ام 110
نظرات کاربران سوال ها 1 آگهی
گروه مالکین ام وی ام 110 توجه: هر ماه میلیون ها نفر وارد سایت بچرخ میشن اگه مشکلات توی گروه مطرح میشه طبیعیه دلیل نمیشه اون مدل ماشین کلا ایراد داشته باشه! هدف اینه اگه مشکلی مشترکه از تجربه هم استفاده کنیم و تا جای ممکن نه وقتمون هدر بره، نه پولمون.
209 نفر آنلاین

نظرات کاربران در مورد ام وی ام 110

نظرات و تجربیات کاربران در مورد ام وی ام 110. گفتگوی کاربران در مورد ام وی ام 110.

ذخیره انجمن روی موبایل
2 هفته پیش

ام وی ام 110s بخرم یا نه

سلام خدمت دوستان عزیز؛ ممنون که وقت میزارید و نظراتتون رو به اشتراک میزارید.
اگه قسمت باشه قراره امروز یک 110 اس لاکچری مدل 96 رو ببینم شاید معامله شد
موردی که ذهنم رو درگیر کرده اینه که فروشنده میگه ماشین 3 سیلندره
دوستان نظرتون چیه 3 سیلندر ضعیف نیست و آیا کلا برم سمت ام وی ام و یا مثلا 206 مدل 88 یا 89 تمیز؟
ممنون از لطف همگی.

0
ذخیره copy
1 هفته پیش

سلام و ارادت 110s چون موتورش 3 سیلندر هست وقتی کولر رو میزنین افت توان داره... قشنگ انگار یه 20 اسب بخار کم میشه از توان موتور ولی 110 های 4 سیلندر حتی با کولر و 5 سرنشین خوب راه میره ای کاش مدیران خودرو 110s رو با موتور 4 سیلندر میداد تو بازار... واقعا یکی از بهترین ها میشد... خیلیا به خاطر موتور 3 سیلندری که داره نمیان سمتش.

0
3 هفته پیش

فشنگی آب mvm ۱۱۰

سلام وقت بخیر
mvm ۱۱۰ مدل ۹۲ دارم برای فشنگی آب چه رنگی باید استفاده کنم؟
واسه خودش انگار طلایی رنگه البته رنگش رفته و کهنه شده!
منتهی تعمیرکار میگه طوسی بگیر و پیدا نمی کنم
مشکی هست ولی طوسی نه، چیکار کنم؟

1
ذخیره copy
4 هفته پیش

قطعات مشترک ام وی ام 110

لیست قطعات مشترک ام وی ام 110 با دیگر خودرو ها
لطفا اگه موردی بود دوستان کمک کنن که لیست رو کامل تر کنیم.

• کاسه‌نمد کمپرسور: مشترک با تیبا و فوتون
  • برف‌پاک‌کن: مشترک با پژو 206
  • باتری: مشترک با پراید
  • لاستیک: مشترک با پراید و تیبا
  • استپر : مشترک با پراید
  • لامپ چراغ‌ها: مشترک با پراید
  • پولکی سیلندر: مشترک با پراید
  • درب باک : مشترک با پراید
  • کمک جلو: مشترک با پراید
  • کمک عقب: مشترک با ماتیز و وانت پیکان
  • منبع انبساط: مشابه پژو 206
  • صافی بنزین: مشترک با پژو 405
  • فیلتر روغن: مشترک با پراید (ترجیحاً برند سرکان) و تویوتا مدل 90 به بالا
  • شمع: مشترک با پراید و پژو
  • رادیاتور سه سیلندر: مشابه رادیاتور ماتیز
  • انژکتور: انژکتور پراید مدل قدیم (خروجی دو یا چهار سوراخ)
  • قطعات جلوبندی (سیبک): قابل استفاده از پراید
  • سوزن انژکتور: مشابه پراید
  • مغزی سوئیچ: مشترک با دوو سیلو و دوو ریسر
  • سنسور مپ (MAP): مشترک با پژو 405
  • پیچ چرخ: مشابه پیکان
  • تسمه تایم مدل سه سیلندر: مشابه پراید
  • فن: مشترک با ماتیز
  • لنت ترمز جلو و عقب: مشابه لنت‌های ماتیز
  • مغزی پمپ بنزین: مشابه پراید
  • مقاومت فن داخل کابین: مشترک با پراید
  • واشر گلویی اگزوز: مشابه تویوتا (شکل ظاهری متفاوت اما میخوره)
  • اتومات استارت: یک مدل پرایدی قابل نصب است.
0
ذخیره copy
بهترین شامپو بدنه خودرو
بهترین شامپو بدنه خودرو نانو
بهترین شامپو خودرو
بهترین شامپو خودرو براق کننده
شامپو خودرو
ببین چطوری ماشینو برق میندازه

قدرت تمیزکنندگی فوق العاده بالایی داره

• ماشین رو به شدت درخشان میکنه.
  • حجم بسیار زیاد برای استفاده طولانی مدت
  • آب گریزی بسیار بالا

خاک هم دیگه مثل قبل روی ماشین نمیمونه
حتی وقتی هم که خاک میشینه یک آب روش بپاشید همش میریزه پایین.

• با این قیمت فقط میشه گفت دم سازندش گرم!!!
× بعدی قبلی
1 ماه پیش

شمع ام وی ام ۱۱۰

دوستانی که قصد خرید‌ شمع مناسب ام وی ام ۱۱۰ دارن برای ماشینشون 
اگر دنبال جنس پدر مادر هستید اصلا و ابدا سراغ یدکی فروش ها نرید‌
برای خرید‌ شمع برید جاهایی که تو کار تیونینگ خودرو هستن
خیلی تنوع جنس دارن طبق بودجه ای که میخواید هزینه کنید‌ خیلی دستتون باز‌ تره برا برند‌های مختلف‌
مثلا ngk مدل جی پاورش به شرط اصلی بودن‌ عالی جواب میده برا ۱۱۰
اگه دنبال یه شمع هستید که طول عمر زیادی داشته باشه جی‌پاورش عالیه
اگه بیشتر هم هزینه کنید‌که چه بهتر
حدود قیمتش رو ۱۵۰۰ هست تو بازار
کد‌۶ هم که بگیرید کد‌گرم مایل به سرده 
یعنی مصرف شهری تون کامل سرجاشه هم شتاب خوب‌ هم مصرف خوب
دور بالای نسبتا خوبی هم برای جاده رفتن داره.

1
ذخیره copy
3 ماه پیش

ام وی ام 110 بخریم یا نه؟

من یک ماهه چهار سیلندر خریدم . 
یک ماشین جمع و جور واسه تو شهر و شتاب اولیه زیاد، فرار از ترافیک علی و پارک کردن تو یه تیکه جا به راحتی. 
آپشن های این ماشین از پراید و پژو 405 بیشتره، ماله من چهار شیشه و آیینه ها برقی هستند و چهار شیشه بالابر اتوماتیک دارن که اگه در ماشین رو قفل کنی و شیشه ها پایین باشن خودش میبره بالا.
ترمز abs فوق العاده هست، با سرعت چهل پنجاه از ده متری مانع بزن ترمز راحت نگه می داره بدون خر خر کردن و ول کردن ترمز زیر پا، صندلی های عقب راحت میخوابند و اجسام حجیم راحت توش جا میشن.
من تو عسلویه کار میکنم اینجا سرعت گیر تو شهر زیاده و هر شیش ماه یه بار باید دس موتور و ..... عوض کنم ولی از وقتی ام وی ام 110 رو گرفتیم 206 کلا تو پارکینگ هست و فقط برای مسافرت راه دور ازش استفاده میکنم.
تو یک ماه گذشته کلا 50 لیتر بنزین زدم و هنوز نصف باک پره و از لحاظ مصرف واقعا به صرفه است.
از یه موتور سیکلت کمتر بنزین میخواد، سنسور نمایش مصرف سوخت رو صفحه کیلومتر هم داره.
موتور 16 سوپاپ و پر شتابش ارزش خریدن ماشین رو بالا میبره.

مشکلات و معایب ام وی ام 110

اما معایب ام وی ام 110، نزدیک ترین نمایندگی به ما حدود 150 کیلومتر هست که مشکل قطعه داریم.
حتی فیلتر روغنش هم گیر نمیاد و بعد از خرید که روغن عوض کردم فیلتر پرایدی انداختم. 
رو سرعت گیر ها نمیشه یکم تند تر رفت که پشت ماشین بلند میشه که این خاصیت همه هاچ بک ها هست.
و دنده اش یکم صدا میده که پرسیدم تو همه ماشین های ام وی ام این مشکل هست.
این تجربه و برداشت یک ماهه من از این کوچولوی دوست داشتنی بود.
موفق و پیروز باشید.

0
ذخیره copy
2 ماه پیش

سنسور کیلومتر ام وی ام ۱۱۰ کجاست؟

یه ام وی ام 110 سه سیلندر دارم مدل 86
کیلومتر شمارش دقیق سرعت نشون نمیده
ماشینم گاز نمیخوره تو دنده 4 و 5
سنسور کیلومتر ام وی ام ۱۱۰ کجاست دقیقا؟
کسی هست مرا یاری کند؟

0
ذخیره copy
2 ماه پیش

سنسور کیلومتر زیر گیربکس هست وسط ماشین دقیقا زیر گیربکس وسطش از بالا فقط یکمی دیده میشه دسترسی نداره از داخل موتور دسترسی سخته باید از زیر خودرو باز و بست بشه من چون خرک یا جک نداشتم، ماشینو بردم مکانیک جک زد، رفت زیر ماشین، سنسور کیلومتر رو عوضش کرد از بالا یه کوچولو از سوکتش معلومه، جا دست نداره اصلاً.

0
4 هفته پیش

بررسی ام وی ام ۱۱۰ چهار سیلندر

دوستان عزیز سلام و عرض ادب ... من تقریبا 6 ماه هست که یه ام وی ام 110 چهار سیلندر مدل 94 گرفتم ... بیرنگ و بی خط تک برگ سند
ماشین 80 هزار تا کار واقعی بود و تو مدیران خودرو ثبت شده بود
تمامی سرویس ها و مصرفی ها هم نو اعم از کاتالیزور و سنسور اکسیژن و صافی ها همگی در مدیران خودرو شرکتی نو شده بود
خواستم تجربه تقریبا 20 هزار کیلومتری خودم رو باهاتون به اشتراک بزارم.

موتور و گیربکس ام وی ام ۱۱۰

این ماشین از‌ بابت موتور و گیربکس فوق العاده عالی و خوبه، خیلی بهتر از کوییک و پراید و تیبا هست از بابت موتور و گیربکس.
امنیت خودرو هم 1000 برابر بهتر از کوییک و تیبا و پراید هستش.

امکانات رفاهی قابل قبول

امکانات رفاهی هم در حد خودش عالیه
۴ شیشه برقی و آینه ها برقی و ABS و دو ایربگ ... واقعا خوبه
از بابت مصرف سوخت هم فوق العاده کم و عالی هستش، متریال داخل کابین هم فوق العاده با کیفیته.

نقص در عایق‌بندی و زیربندی خودرو

ولی دوستان من هر کاری کردم بازم این ماشین از بابت زیربندی و عایق بندی ضعیفه
باور کنید 15 میلیون خرج کردم طی 6 ماه، از 4 حلقه لاستیک نو بارز تا سرویس کامل جلوبندی و کمک و دسته موتور و هر چیزی که نیاز باشه
اونقدر لوازم خریدم یادم نیست واقعا، یعنی کاملا نو کردم ماشینو
ولی یه سرعت گیر رو با سرعت 40 تا رد بشی رسما ترکیده ماشین، یا یه دست انداز در حد خیلی کم ماشین شدید میکوبه و صدا میده
اصلا نمیشه فشار آورد، همیشه باید با 20 تا سرعت رد بشی، واقعا آزار دهنده هست
من واقعا انتظار نداشتم از بابت عایق کابین و جلوبندی و عقب بندی اینقدر ضعیف باشه.

ورود صدای موتور به کابین

صدای موتور از دور 3000 به بعد شدیددددد میاد داخل به طوری که واقعا آزار دهنده هستش
زیر بندی هم واقعا متاسفم که اینقدر ضعیف ساخته شده
قبلا تیبا داشتم واقعا خیلیی کیپ بود از بابت زیربندی و عایق کابین، اصلا صدای موتور و گیربکس داخل نمیومد!

مشکل در کمک فنرها

و یه ایراد خیلی بزرگ هم صدای لوپ لوپ کمک ها هست
من ۴ تا کمک نو بهترین برند انداختم بازم صدا هست
انگار ذات این ماشین کمک ها صدا داره مخصوصا وقتی زیر چرخ خالی میشه، مثلا چاله های خیلی کم عمق.

خشکی سواری و تکان‌های عرضی شدید

در کل ماشین خشکی هست ... نرم و راحت نیست ... تکون های عرضی بسیار شدید هم داره
یه چیز جالب هم بگم، از آشنا ها تیگو 7 پرو تحویل گرفتن تقریبا 500 تا دونه کاره
هر 4 تا کمک صدا میده، نمایندگی گفته طبیعیه!🤣😂
بعد رفته نمایندگی مرکزی، گفتن تا 1000 کیلومتر اگه صدا قطع شد هیچ، قطع نشد تعویض میکنیم.
فکر کنم تمام ماشینای مدیران خودرو از بابت کمک و زیربندی ضعیف تولید شدن
ای کاش یه فکری بکنن این مشکل حل بشه!

0
ذخیره copy
ویدیو پنکه پارس خزر شیبا ریموت دار - میدونی چرا این مدل بهترینه؟
پنکه پارس خزر شیبا ریموت دار
پنکه پارس خزر مدل شیبا
بهترین پنکه پارس خزر
خرید پنکه پارس خزر مدل شیبا
امکان نداره روی دور تند بذاری

6 حالت وزش باد داره ولی از 4 به بالا تبدیل به طوفان میشه
تقریبا هیچ صدایی ازش شنیده نمیشه، حتی روی دور تند
با کنترل از راه دور حتی چرخش پنکه رو میشه کنترل کرد
تایمر خیلی مهمه مخصوصا برای شب ها که خوابین
مثلا تنظیم میکنید هر دو ساعت نیم ساعت خاموش بشه
یه پنکه بخرید که یه عمر براتون کار کنه، نه اینکه بعد چند سال بشه دردسر!

× بعدی قبلی
4 هفته پیش

صدای داخل کابین ام وی ام 110

دوستان من تازه ام وی ام 110 مدل ۹۳ گرفتم صدا تو کابین ماشین خیلی زیاده چیکار کنم که این صدا کمتر شود؟

0
ذخیره copy
4 هفته پیش

این ماشین درکل صدای موتورش زیاد میاد تو ماشین اینا با عایق بندی ماشین حل میشه اما صرف نمیکنه به نظرم تحملش کنی بهتره چون عایق بندی داشبورد و قطع صداهای اضافی یکم زیادی هزینه میگیره.

0
1 ماه پیش

سلام محافظ دور شستی قفل کن درب خودروی MVM 110 را هیچ جا نداره متاسفانه
این قطعه با ماشین های دیگه مشترک هستش؟
اگه کسی پیدا کرد میتونه بهم ایمیل بزنه، خیلی ممنون.
[email protected]

0
ذخیره copy
1 ماه پیش

دور موتور پایین ام وی ام 110

سلام ماشین رو که استارت میزنم دور موتور ماشین میاد روی ۵۰۰ و بازی میکنه انگار میخواد خاموش بشه
بعد گاز که میدم دوباره میاد پایین بعد یه ۲،۳ دقیقه بر میگرده روی ۱۰۰۰ و درست میشه
لطفا کسی تجربه داشته کمک کنه.

0
ذخیره copy
1 ماه پیش

دیاگ بزن خطای کوئل بزنه مال شمع هست شمع و وایر مال منم بود اگه خود به خود گاز میده احتمال زیاد استپر مشکل داره.

0
1 ماه پیش

کوبش ام وی ام 110

سلام دوستان من تا حالا mvm نداشتم یک مدل ۸۶ گرفتم هم خیلی می کوبه و هم صدای موتور زیاد میاد داخل ماشین، این عادیه؟

0
ذخیره copy
1 ماه پیش

اره جلوبندی و صدای موتور تو کابین زیاد میاد کوبیدن هم جلو بیشتر میکوبه چون کمک هاش قویه عادیه.

0
ویدیو بهترین دستگاه میکرودرم خانگی - ببین چطور کثیفیو کشید بیرون!
دستگاه میکرودرم خانگی
اینا دیگه چیه از پوست میاد بیرون؟!!

باورت نمیشه چقدر چرک از پوستت درمیاد!
قشنگ بعدش حس سبکی میکنی، انگار پوستت داره نفس میکشه
خیلی از مشکلات پوستی و جوش‌ها به‌خاطر همین کثیفی‌های روی پوسته
فرق قبل و بعدش رو قشنگ حس می‌کنی
واقعا حس میکنی ۱۵ سال پوستت جوون‌تر شده.

× بعدی قبلی
2 ماه پیش

تجربه رانندگی با ام وی ام 110 سه سیلندر

سلام دوستان وقتتون بخیر
من تازه mvm 110 سه سیلندر خریدم میخواستم اگه تجربه ای دارید برای نگهداری و هرچی که هست بهم بگید
اولین ماشینم هست زیاد اطلاع ندارم، ممنون میشم.

0
ذخیره copy
2 ماه پیش

مبارکه چرخش به دل خوش و سلامتی بچرخه مثل همه ماشینا که مهمترین چیز آب و روغن هست رو این یه ذره بیشتر حواست باشه عملکرد فن رو تست کن یک روز در میون هم یه مدت میزان آب تو مخزن رو نگاه کن اوکی بود دیگه چیز خاصی نداره فشار بهش نیار گناه داره😁 خدای نکرده مشکلی بود بچه ها هر وقت وقت بکنن قطعا تا حد ممکن جواب میدن.

0
2 ماه پیش

سلام مبارک باشه دادا یه سرویس اولیه خودت انجام بده براش روغن موتور ۱۰۴۰ سطح کیفی حداقل sm به بالا ۳ لیتر با فیلتر (به حرف تعویض روغنی گوش نکن) ست کامل تسمه ها و هرزگرد تایم فلزیشو مخصوصا عوض کن این کار هارو که انجام دادی دیگه فقط یه مدت سوار شو حدود یک ماه باهاش تاب بخور‌ ببین چطوره چه نکته های منفی یا مثبتی نظرت رو جلب میکنه بعد اقدام کن برای تعویض قطعات مصرفی بعدی که اگر مشکل ریزی هم داره حل بشه هر روغنی استفاده میکنی بکن فقط بهران استفاده نکن سر ۵ هزارتا هم نهایتا عوض کن بازم به حرف تعویض روغنی گوش‌نده بگه روغنش ۱۰ تا میره.

0
3 ماه پیش

مزایا و معایب ام وی ام 110

ام وی ام 110 ترجیحاً دنده دستی 4 سیلندر بگیرید.

مزایای ام وی ام 110

• ایمنی بالا – عکس های تصادفات رو ببینید متوجه میشید.
  • فرمان نرم – رانندگی راحت‌تر در شهر.
  • کشش قوی در سربالایی – عملکرد مناسب در جاده‌های شیب‌دار.
  • جلوبندی محکم و مقاوم – دوام بالا در جاده‌های ناهموار.
  • آینه‌ها و چهار شیشه برقی.
  • صندلی‌های عقب قابل‌خواباندن – فضای بیشتر برای حمل بار.
  • مدل‌های بعد از ۹۰ دارای ABS و ایربگ.
  • هندلینگ خوب و پایداری بالا.
  • استرس‌بار و میل تعادل فابریک.
  • موتور ۴ سیلندر با دوام – تا زمانی که روغن و آب به‌موقع تعویض شود، مشکل واشر سرسیلندر نخواهد داشت.
  • خرابی کم قطعات – نیاز کمتر به تعمیرات.
  • کلاچ نرم و تعویض دنده راحت – مناسب برای رانندگی در ترافیک شهری.

معایب ام وی ام 110

• قیمت قطعات نسبت به قیمت خودرو بالاست.
  • برای فروش زمان بیشتری نیاز دارد تا مشتری پیدا شود.
  • هر مکانیکی با این ماشین آشنا نیست – تعمیر آن نیاز به متخصص دارد.
  •  مصرف سوخت نسبتاً بالا برای موتور 1100 سی‌سی – به‌خصوص در شهر.
  • ضریب دنده‌ها سنگین است.
  • کمک‌فنرهای عقب کمی خشک هستند – البته این موضوع باعث پایداری بهتر می‌شود.
  • داشبورد خشک – طراحی داخلی معمولی.
  • صدای باد در سرعت بالای ۹۰ کیلومتر بر ساعت – به دلیل شیشه‌های کوچک جلو، اما با عایق‌بندی بهتر می‌توان آن را کاهش داد.
0
ذخیره copy
در حال بارگیری نظرات بیشتر

مزایا و معایب ام وی ام 110

بررسی مزایا و معایب ام وی ام 110 از نظر کاربران و مالکان.

آیا خودرو ام وی ام 110 ارزش خرید دارد؟

بررسی ارزش خرید ام وی ام 110 از نظر کاربران و مالکان.

آیا خودرو ام وی ام 110 ارزش خرید دارد؟

نظرات مالکان ام وی ام 110

تجربه و نظر خود را در مورد ام وی ام 110 با ما به اشتراک بگذارید.

ام وی ام 110

تجربیات و نظرات کاربران در مورد ام وی ام 110.

نظرات در مورد BAC x3 pro نظرات در مورد BAC x3 pro سلام حدودا یک هفته است خودرو بکx3خریدم،وعلتش هم نارضایتی از محصول ایرانی بود منو به سمت ماشین چینی س... نظرات در مورد سمند سورن پلاس ef7 دوگانه سوز نظرات در مورد سمند سورن پلاس ef7 دوگانه سوز سلام دوستان دیدم هر کی سورن ایکس یو میگیره تجربیاتشو(هرچند با اغراق) واسه بقیه میگه گفتم بزار منم ای... شکایت برای گرفتن پول از فردا موتور شکایت برای گرفتن پول از فردا موتور فکر نمی‌کنم پول بدن چون میخواستم انصراف بدم گفتن نزدیک یکسال طول میکشه پولتو بدیم شکایت کنید بهتره. علت خرابی کولر خودرو | مشکل پرتاب باد و خنکی + رفع مشکل علت خرابی کولر خودرو | مشکل پرتاب باد و خنکی + رفع مشکل سلام و عرض ادب سورن پلاس xu7p صفر دارممشکلی که باهاش دارم اینه که باد گرم از زیر فرمان میادتهویه هم.... نظرات در مورد لندمارک نظرات در مورد لندمارک سلام کسی هست که ماشین لند مارک داشته بوده چه جوری ماشینی هست پیگیری تحویل خودرو فردا موتور پیگیری تحویل خودرو فردا موتور ۷ اسفند ۱۴۰۲ ثبت نام کردم الان نزدیک به ۱۷ ماه هست هنوز خبری از ماشین نیستفعلا هم که موشک خوردن به ک... نظرات در مورد دانگ فنگ شاین مکس نظرات در مورد دانگ فنگ شاین مکس من حدود ۳۵ هزار تا با این ماشین رفتم، ۱ سال و نیم هم هست دارمش…قبلا هم آزرا گرانجور و هم آپتیما داشت... نظرات در مورد سایپا اطلس نظرات در مورد سایپا اطلس سلام من نزدیک یک ساله اطلس رو تحویل گرفتم تو عمرم ماشین به این اشغالی ندیدمماشین مشکل اساسی موتوری و... علت و حل مشکل بوق زدن ماشین علت و حل مشکل بوق زدن ماشین سلام دوستان میخوام تارا دستی هنگام قفل کردن درب با ریموت بوق بزند میشه راهنمایی کنید. نظرات در مورد kmc j7 نظرات در مورد kmc j7 سلام دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید؟قصد خرید j7 مدل ۴۰۴ رو دارم تو یکی از کانالهای اینستا یه مکانیک ا... علت تاخیر در تحویل اطلس - چرا سایپا اطلس تحویل نمیده؟ علت تاخیر در تحویل اطلس - چرا سایپا اطلس تحویل نمیده؟ سلام از سال ۱۴۰۲ اسفند ثبت نام کردم اطلس G تحویل خودرو اذر ۱۴۰۳ تا الان هیچ کس جواب گو نیستبه هر کی.... پیدا کردن شماره تلفن یا آدرس مالک خودرو پیدا کردن شماره تلفن یا آدرس مالک خودرو سلام کسی میدونه چطوری شماره تلفن مالک موتور از روی پلاک پیدا کنم؟لطفا کسی میدونه راهنمایی کنه. نظرات در مورد چانگان cs55 نظرات در مورد چانگان cs55 قفل درب صندوق عقب cs55 بعد از قفل کردن درب ها عمل نمی کند (قفل برقی نیست)دوستان می توانند راهنمایی ک... نظرات در مورد بهمن موتور دیگنیتی پرایم نظرات در مورد بهمن موتور دیگنیتی پرایم سلام و عرض ادبخواهشمندم افرادی که تجربه بیست هزار تا به بالا رانندگی با دیگنیتی پرایم دارند یکبار بر... نظرات در مورد شیائومی Poco X7 Pro نظرات در مورد شیائومی Poco X7 Pro Poco x7‌👎Poco x6 pro👍کدومش؟ چرا یارانه من واریز نشده چیکار کنم؟ کد استعلام واریز یارانه چرا یارانه من واریز نشده چیکار کنم؟ کد استعلام واریز یارانه سلام میگم نمیخوان واسه ما که یارانه مان توی بانک سپه ریخته میشد برامون واریز کنن؟اگه پاسخگو هستین جو... نظرات در مورد سمند سورن پلاس XU7P نظرات در مورد سمند سورن پلاس XU7P سلام سورن ۴۰۴ دارم هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۵ می سوزونه کسی هست راهنمایی کنه؟ نظرات در مورد آئودی q5 e tron نظرات در مورد آئودی q5 e tron سلام چطور سیستم ناوبری آئودی q5 e tron رو فعال کنم؟چون نه مپ لود میشه نه جی پی اس فعال میشهممنون. نظرات در مورد تارا نظرات در مورد تارا با سلام من برای تکمیل وجه ایران خودرو ماشین تارا اقدام کردم ۱۴۰۴/۴/۸ پرداخت شدتکمیل پرونده به همراه.... نظرات در مورد سامسونگ Galaxy A25 نظرات در مورد سامسونگ Galaxy A25 سلام خسته نباشید من تازه a25 خریدم، بعضی مواقع بیش از حد داغ میکنه آیا طبیعیه؟ نظرات در مورد فردا نظرات در مورد فردا کسی می‌دونه کی شرکتش درست میشه؟ نظرات در مورد تارا اتوماتیک v2 نظرات در مورد تارا اتوماتیک v2 سلام. آینه های تارا اتوماتیک v2 باز نمیشه چه کنم؟از داخل دست نزده بودم، در ماشین رو قفل کردم و بعد ب... نظرات در مورد ایران خودرو ری را نظرات در مورد ایران خودرو ری را سلام دوستان، من ماشینم موعد تحویل اسفند بوده تا الان فاکتور نشده، هر وقت هم زنگ میزنم شرکت یه چیزی م... چرا سایپا خودرو ساینا رو تحویل نمیده؟ چرا سایپا خودرو ساینا رو تحویل نمیده؟ دوستان دوشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۴ راس ۱۰آدرس کیلومتر ۱۱ جاده مخصوص روبه روی شرکت کروز دفتر بازاریابی شرکت سا... نظرات در مورد فردا sx5 نظرات در مورد فردا sx5 ماشینم sx5 هست همه چیش اوکیهتازگی به اینترنت وصل میشه ولی داخل هیچ کدوم از برنامه ها کار نمیکنهوقتی.... نظرات در مورد رانا پلاس نظرات در مورد رانا پلاس سلام رانا معمولی دارم مدل ۹۲ یک مدت ریپ میزند تمام قطعات تعویض و شست و شو دادم اما درست نشد. نظرات در مورد ام جی 5 نظرات در مورد ام جی 5 سلام عزیزان کسی mg5 ثبت نام کرده؟من اسفند 1403 ثبت نام کردم قرار بود تا خرداد 1404 تحویل بدن خبری نش... نظرات در مورد kmc x5 نظرات در مورد kmc x5 سلام و‌ درود، دوستان بنده تازه kmc x5 خریدم یک ماه است و تا حالا ماشین اتومات نداشتماگه میشه روشن کر... نظرات در مورد تیگارد x35 نظرات در مورد تیگارد x35 سلام دوستانی که تیگارد ثبت نام کردن از زمان تکمیل وجه تا زمان تحویل چندین ماه طول می‌کشد؟ نظرات در مورد فردا fmc 511 نظرات در مورد فردا fmc 511 با درود خدمت هم میهنان من ۵۱۱ نوشتم پس از هفت هشت ماه دو ماه تحویلی رسیده!ولی شنیدم تیپ ترونیک نداره... نظرات در مورد نیسان پاترول چهار در نظرات در مورد نیسان پاترول چهار در تو معاینه فنی به پاترول ۶ سیلندر گیر نمیدن برای آلایندگیش؟منظورم اینکه کاتالیزورش رو باید جدید بنداز... نظرات در مورد هایما 8s نظرات در مورد هایما 8s سلام وقت بخیر دوستان یک راهنمایی می خواستم قصد خرید هایما 8 اس بصورت قسطی دارم آیا ارزش خرید داره؟ای... نظرات در مورد دنا پلاس 6 دنده ef7p نظرات در مورد دنا پلاس 6 دنده ef7p سلام دوستان من قراره هفته دیگه دنا پلاس شش سرعته دستی از ایران خودرو بگیرمنظرات دوستان را خواندم فقط... نظرات در مورد هایما 7x نظرات در مورد هایما 7x من دیدم اینجا در قسمت نظرات بحث شده سر ماشین چینی و غیره…خب مسلما برندهای اروپایی و آمریکایی کیفیت ب... ون هایما 7X: مشخصات، مزایا و معایب ارزش خرید دارد؟ ون هایما 7X: مشخصات، مزایا و معایب ارزش خرید دارد؟ سلام نزدیک به ۸ ماهه هایما x7 خریدیم.خانواده ما ۶ نفره است و برای ما خیلی از لحاظ جا خوبه.برای مکان‌... مشکل کولر تارا که باد نمیزنه رو چطوری حل کنم؟ مشکل کولر تارا که باد نمیزنه رو چطوری حل کنم؟ سلام، من مدتی تارا دستی در اختیارم بود و الان هم اتومات اون رو دارممشکل پرتاب باد کولر تارا ناشی از.... علت سفت شدن فرمان خودرو + چطوری درستش کنیم؟ علت سفت شدن فرمان خودرو + چطوری درستش کنیم؟ سلام پژو پارس مدل 1400 بوش های فرمان و چهار شاخ رو عوض کردمفرمون خیلی سفت شده و توی دور زدن برنمیگرد... نظرات در مورد شیائومی Poco F6 Pro نظرات در مورد شیائومی Poco F6 Pro سلام من یک ماهه POCO F6 PRO دارم و روش پابجی بازی میکنمرو هر حالتی که می‌زارم بازم خیلی سریع داغ میک... نظرات در مورد فردا t5 نظرات در مورد فردا t5 سلام خرداد 1403 برای t5 تحویل 120 روز کاری ثبت نام کردممرحله دوم پولم هم پرداخت کردم ولی هیچ خبری از... نظرات در مورد بهمن موتور ریسپکت پرایم تیپ 2 نظرات در مورد بهمن موتور ریسپکت پرایم تیپ 2 سلام من ۱۵ اردیبهشت ریسپکت تحویل گرفتمسفر مشهد و یه سفر شیراز رفتم ۴۰۰۰ کیلومتر کارکردهدیروز بدون هی... نظرات در مورد سوزوکی گراند ویتارا (وارداتی) نظرات در مورد سوزوکی گراند ویتارا (وارداتی) سلام مدیای ماشین من بعد از ۶ دقیقه روشن میشهالبته تصویر دنده عقب رو از اول نشون میده ولی رادیو ۶ دقی... علت لرزش سهند در دنده یک - دلیل لرزش ماشین در دنده یک چیست؟ علت لرزش سهند در دنده یک - دلیل لرزش ماشین در دنده یک چیست؟ سلام، من هم در اطلس این مشکل رو دارم. علت دیر شارژ شدن گوشی چیست؟ عیب یابی فوری و رفع مشکل علت دیر شارژ شدن گوشی چیست؟ عیب یابی فوری و رفع مشکل سلام من گوشی خریدم lMEl میزنم میگه قانونی نیست چطوری درستش کنم با ۵۰۰ میلیون چه ماشینی بخرم + تجربیات کاربران با ۵۰۰ میلیون چه ماشینی بخرم + تجربیات کاربران تو این رنج قیمتی من پراید، تیبا، ساینا و کوییک رو بهت پیشنهاد میدم، دلیلشم اینه که این ماشینا یه سری... خدایی بدون تعصب سورن پلاس ef7 بهتره یا xu7p؟ خدایی بدون تعصب سورن پلاس ef7 بهتره یا xu7p؟ سلام بچه ها من xu7 مدل ۱۴۰۰ داشتم برج ۴ سال ۱۴۰۴ با بدبختی فروختماز لحاظ هزینه به خاک سیاه نشستمدر ع... چرا ماشین بعد از بستن سوییچ خاموش نمیشه؟ چرا ماشین بعد از بستن سوییچ خاموش نمیشه؟ سلام من هم ماشین نیسان دارم درست همین مشکل رو دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید؟ مقایسه t5 با t5 پلاس فردا موتور | کدوم بهتره؟ مقایسه t5 با t5 پلاس فردا موتور | کدوم بهتره؟ در اطلاعیه شرکت فرداموتور اعلام شده است که سایت اشترینان این شرکت که به تولید و مونتاژ محصولات SX5،.... علل استارت نخوردن ماشین در شرایط مختلف - عیب یابی فوری علل استارت نخوردن ماشین در شرایط مختلف - عیب یابی فوری سلام پاتو بزار رو کلاچ بعد استارت بزن آموزش رانندگی با ماشین دنده اتوماتیک + نکات و تجربیات مهم آموزش رانندگی با ماشین دنده اتوماتیک + نکات و تجربیات مهم سلام دوستان با فیدلیتی توی سراشیبی چطور باید رانندگی کرد؟توی سربالایی و سرپایینی‌ آیا بهتره بریم رو.... رفع تاخیر دریچه گاز برقی + رفع کپ + تجربیات کاربران رفع تاخیر دریچه گاز برقی + رفع کپ + تجربیات کاربران سلام من یک تارا v4 با ۳ هزار کارکرد دارم، قبلا ۲۰۷ دنده دریچه سیمی داشتماز یک ماشین تند و تیز دنده ا... علت های روشن نشدن چراغ های ماشین + نحوه حل مشکل علت های روشن نشدن چراغ های ماشین + نحوه حل مشکل سلام وقت بخیرلامپ چراغ جلو سمت راننده فقط تو حالت نور پایین روشن نمیشه، اما نور بالا روشن میشهمشکلش.... چرا ماشین بد گاز میخوره + بررسی مشکل گاز هرز + راه حل چرا ماشین بد گاز میخوره + بررسی مشکل گاز هرز + راه حل سلام در خصوص 207 دنده ای پانا هنگام تعویض دنده از دو به سه گاز اضافی می خوره آیا علت خاصی داره؟ نصب برنامه روی مانیتور اطلس سایپا چطوریه؟ نصب برنامه روی مانیتور اطلس سایپا چطوریه؟ من تونستم نصب کنم ولی اگه از موارد اخیر بزنی برنامه بره نمیتونی باز بکنیش میشه نصب کرد ولی اگر موار... چه جیپ بخرم بهتره موتور پاترولی یا میتسوبیشی 16 یا 8 سوپاپ؟ چه جیپ بخرم بهتره موتور پاترولی یا میتسوبیشی 16 یا 8 سوپاپ؟ بهترین جیپ صحرا با موتور گیربکس پاتروله من دو ساله گرفتم البته یک‌ حرکتایی زدم روش مینویسم بقیه هم ب... انواع صدای غیرعادی و خطرناک ماشین + عیب یابی فوری انواع صدای غیرعادی و خطرناک ماشین + عیب یابی فوری دوستان من تازه ام وی ام 110 مدل ۹۳ گرفتم صدا تو کابین ماشین خیلی زیاده چیکار کنم که این صدا کمتر شود... کشتی شناور تایتانیک برای جلو داشبورد ماشین عمرا غرق نمیشه کشتی شناور تایتانیک برای جلو داشبورد ماشین عمرا غرق نمیشه میشه بگی چربطی داره به تایتانیک؟؟ لیف جادویی چرک درار معجزه میکنه + طرز استفاده از لیف جادویی لیف جادویی چرک درار معجزه میکنه + طرز استفاده از لیف جادویی واقعا عالی بود لذت بردم خرید آینه نقطه کور خودرو | بهترین آینه نقطه کور بازار خرید آینه نقطه کور خودرو | بهترین آینه نقطه کور بازار برای سمند گرفتم راضیم، دید خیلی وسیعی میده. بررسی مزایا و معایب گوشی پوکو x7 پرو شیائومی بخریم یا نخریم؟ بررسی مزایا و معایب گوشی پوکو x7 پرو شیائومی بخریم یا نخریم؟ رنگ زردشو من خریدم خیلی شیک و جذابه فقط یکم از بقیه رنگا گرون تره. دستگاه بریزر تنفسی - تقویت تنفس تضمینی - عمرا نفس کم نمیاری دستگاه بریزر تنفسی - تقویت تنفس تضمینی - عمرا نفس کم نمیاری این خیلی باحاله من دارم فقط اگه آماتوری، وسط تمرین نزنیش به صورتت، چون نفس کشیدن سخت می‌شه.ولی جالبی... روغن موتور خودرو فلومکس مدل high tech 10w40 sm کیفیت بی نظیر روغن موتور خودرو فلومکس مدل high tech 10w40 sm کیفیت بی نظیر برای 206 تیپ 5 استفاده کردم واقعا صدای موتور رو کم میکنه، من میخاستم بخاطر صدای موتور ببرم تعمیرگاه.... بررسی مزایا و معایب گلکسی A06 با این مشخصات ارزش خرید داره؟ بررسی مزایا و معایب گلکسی A06 با این مشخصات ارزش خرید داره؟ بازی فری فایر رو ساپورت میکنه بررسی مزایا و معایب گلکسی A16 با این مشخصات ارزش خرید داره؟! بررسی مزایا و معایب گلکسی A16 با این مشخصات ارزش خرید داره؟! یه ماهه گلکسی a16 خریدم خوش دست و روونه صفحه نمایش جذابی داره باتری خیلی خوبی داره.دوربینم ولی خیلی.... بررسی مزایا و معایب گلکسی A55 پادشاه گوشی های میانرده بخریم؟ بررسی مزایا و معایب گلکسی A55 پادشاه گوشی های میانرده بخریم؟ گلکسی a55 گوشی خوبیه تنها مشکلش از نظر من که قبلا شیائومی با فست شارژ ۶۷ واتی داشتم کم بودن سرعت شار... ساعت هوشمند شیائومی مدل redmi watch 5 active + مزایا و معایب ساعت هوشمند شیائومی مدل redmi watch 5 active + مزایا و معایب سلام و عرض ادب من این ساعتو خریدم، اگه قصد خرید این ساعتو دارین صفحه‌نمایش باکیفیت و باتریش نسبت به.... بررسی ردمی A3 شیائومی مزایا و معایب گوشی ارزان ولی کار درست! بررسی ردمی A3 شیائومی مزایا و معایب گوشی ارزان ولی کار درست! من گوشی ردمی a3 رو تازه خریدم، تو این بازه قیمتی، واقعاً یه گوشی همه‌چی تمومه، هر چیزی که تو استفاده...