نظرات و تجربیات کاربران در مورد ام وی ام 110. گفتگوی کاربران در مورد ام وی ام 110.
سلام و ارادت 110s چون موتورش 3 سیلندر هست وقتی کولر رو میزنین افت توان داره... قشنگ انگار یه 20 اسب بخار کم میشه از توان موتور ولی 110 های 4 سیلندر حتی با کولر و 5 سرنشین خوب راه میره ای کاش مدیران خودرو 110s رو با موتور 4 سیلندر میداد تو بازار... واقعا یکی از بهترین ها میشد... خیلیا به خاطر موتور 3 سیلندری که داره نمیان سمتش.
سلام وقت بخیر
mvm ۱۱۰ مدل ۹۲ دارم برای فشنگی آب چه رنگی باید استفاده کنم؟
واسه خودش انگار طلایی رنگه البته رنگش رفته و کهنه شده!
منتهی تعمیرکار میگه طوسی بگیر و پیدا نمی کنم
مشکی هست ولی طوسی نه، چیکار کنم؟
لیست قطعات مشترک ام وی ام 110 با دیگر خودرو ها
لطفا اگه موردی بود دوستان کمک کنن که لیست رو کامل تر کنیم.
قدرت تمیزکنندگی فوق العاده بالایی داره
خاک هم دیگه مثل قبل روی ماشین نمیمونه
حتی وقتی هم که خاک میشینه یک آب روش بپاشید همش میریزه پایین.
دوستانی که قصد خرید شمع مناسب ام وی ام ۱۱۰ دارن برای ماشینشون
اگر دنبال جنس پدر مادر هستید اصلا و ابدا سراغ یدکی فروش ها نرید
برای خرید شمع برید جاهایی که تو کار تیونینگ خودرو هستن
خیلی تنوع جنس دارن طبق بودجه ای که میخواید هزینه کنید خیلی دستتون باز تره برا برندهای مختلف
مثلا ngk مدل جی پاورش به شرط اصلی بودن عالی جواب میده برا ۱۱۰
اگه دنبال یه شمع هستید که طول عمر زیادی داشته باشه جیپاورش عالیه
اگه بیشتر هم هزینه کنیدکه چه بهتر
حدود قیمتش رو ۱۵۰۰ هست تو بازار
کد۶ هم که بگیرید کدگرم مایل به سرده
یعنی مصرف شهری تون کامل سرجاشه هم شتاب خوب هم مصرف خوب
دور بالای نسبتا خوبی هم برای جاده رفتن داره.
من یک ماهه چهار سیلندر خریدم .
یک ماشین جمع و جور واسه تو شهر و شتاب اولیه زیاد، فرار از ترافیک علی و پارک کردن تو یه تیکه جا به راحتی.
آپشن های این ماشین از پراید و پژو 405 بیشتره، ماله من چهار شیشه و آیینه ها برقی هستند و چهار شیشه بالابر اتوماتیک دارن که اگه در ماشین رو قفل کنی و شیشه ها پایین باشن خودش میبره بالا.
ترمز abs فوق العاده هست، با سرعت چهل پنجاه از ده متری مانع بزن ترمز راحت نگه می داره بدون خر خر کردن و ول کردن ترمز زیر پا، صندلی های عقب راحت میخوابند و اجسام حجیم راحت توش جا میشن.
من تو عسلویه کار میکنم اینجا سرعت گیر تو شهر زیاده و هر شیش ماه یه بار باید دس موتور و ..... عوض کنم ولی از وقتی ام وی ام 110 رو گرفتیم 206 کلا تو پارکینگ هست و فقط برای مسافرت راه دور ازش استفاده میکنم.
تو یک ماه گذشته کلا 50 لیتر بنزین زدم و هنوز نصف باک پره و از لحاظ مصرف واقعا به صرفه است.
از یه موتور سیکلت کمتر بنزین میخواد، سنسور نمایش مصرف سوخت رو صفحه کیلومتر هم داره.
موتور 16 سوپاپ و پر شتابش ارزش خریدن ماشین رو بالا میبره.
اما معایب ام وی ام 110، نزدیک ترین نمایندگی به ما حدود 150 کیلومتر هست که مشکل قطعه داریم.
حتی فیلتر روغنش هم گیر نمیاد و بعد از خرید که روغن عوض کردم فیلتر پرایدی انداختم.
رو سرعت گیر ها نمیشه یکم تند تر رفت که پشت ماشین بلند میشه که این خاصیت همه هاچ بک ها هست.
و دنده اش یکم صدا میده که پرسیدم تو همه ماشین های ام وی ام این مشکل هست.
این تجربه و برداشت یک ماهه من از این کوچولوی دوست داشتنی بود.
موفق و پیروز باشید.
یه ام وی ام 110 سه سیلندر دارم مدل 86
کیلومتر شمارش دقیق سرعت نشون نمیده
ماشینم گاز نمیخوره تو دنده 4 و 5
سنسور کیلومتر ام وی ام ۱۱۰ کجاست دقیقا؟
کسی هست مرا یاری کند؟
سنسور کیلومتر زیر گیربکس هست وسط ماشین دقیقا زیر گیربکس وسطش از بالا فقط یکمی دیده میشه دسترسی نداره از داخل موتور دسترسی سخته باید از زیر خودرو باز و بست بشه من چون خرک یا جک نداشتم، ماشینو بردم مکانیک جک زد، رفت زیر ماشین، سنسور کیلومتر رو عوضش کرد از بالا یه کوچولو از سوکتش معلومه، جا دست نداره اصلاً.
دوستان عزیز سلام و عرض ادب ... من تقریبا 6 ماه هست که یه ام وی ام 110 چهار سیلندر مدل 94 گرفتم ... بیرنگ و بی خط تک برگ سند
ماشین 80 هزار تا کار واقعی بود و تو مدیران خودرو ثبت شده بود
تمامی سرویس ها و مصرفی ها هم نو اعم از کاتالیزور و سنسور اکسیژن و صافی ها همگی در مدیران خودرو شرکتی نو شده بود
خواستم تجربه تقریبا 20 هزار کیلومتری خودم رو باهاتون به اشتراک بزارم.
این ماشین از بابت موتور و گیربکس فوق العاده عالی و خوبه، خیلی بهتر از کوییک و پراید و تیبا هست از بابت موتور و گیربکس.
امنیت خودرو هم 1000 برابر بهتر از کوییک و تیبا و پراید هستش.
امکانات رفاهی هم در حد خودش عالیه
۴ شیشه برقی و آینه ها برقی و ABS و دو ایربگ ... واقعا خوبه
از بابت مصرف سوخت هم فوق العاده کم و عالی هستش، متریال داخل کابین هم فوق العاده با کیفیته.
ولی دوستان من هر کاری کردم بازم این ماشین از بابت زیربندی و عایق بندی ضعیفه
باور کنید 15 میلیون خرج کردم طی 6 ماه، از 4 حلقه لاستیک نو بارز تا سرویس کامل جلوبندی و کمک و دسته موتور و هر چیزی که نیاز باشه
اونقدر لوازم خریدم یادم نیست واقعا، یعنی کاملا نو کردم ماشینو
ولی یه سرعت گیر رو با سرعت 40 تا رد بشی رسما ترکیده ماشین، یا یه دست انداز در حد خیلی کم ماشین شدید میکوبه و صدا میده
اصلا نمیشه فشار آورد، همیشه باید با 20 تا سرعت رد بشی، واقعا آزار دهنده هست
من واقعا انتظار نداشتم از بابت عایق کابین و جلوبندی و عقب بندی اینقدر ضعیف باشه.
صدای موتور از دور 3000 به بعد شدیددددد میاد داخل به طوری که واقعا آزار دهنده هستش
زیر بندی هم واقعا متاسفم که اینقدر ضعیف ساخته شده
قبلا تیبا داشتم واقعا خیلیی کیپ بود از بابت زیربندی و عایق کابین، اصلا صدای موتور و گیربکس داخل نمیومد!
و یه ایراد خیلی بزرگ هم صدای لوپ لوپ کمک ها هست
من ۴ تا کمک نو بهترین برند انداختم بازم صدا هست
انگار ذات این ماشین کمک ها صدا داره مخصوصا وقتی زیر چرخ خالی میشه، مثلا چاله های خیلی کم عمق.
در کل ماشین خشکی هست ... نرم و راحت نیست ... تکون های عرضی بسیار شدید هم داره
یه چیز جالب هم بگم، از آشنا ها تیگو 7 پرو تحویل گرفتن تقریبا 500 تا دونه کاره
هر 4 تا کمک صدا میده، نمایندگی گفته طبیعیه!🤣😂
بعد رفته نمایندگی مرکزی، گفتن تا 1000 کیلومتر اگه صدا قطع شد هیچ، قطع نشد تعویض میکنیم.
فکر کنم تمام ماشینای مدیران خودرو از بابت کمک و زیربندی ضعیف تولید شدن
ای کاش یه فکری بکنن این مشکل حل بشه!
6 حالت وزش باد داره ولی از 4 به بالا تبدیل به طوفان میشه
تقریبا هیچ صدایی ازش شنیده نمیشه، حتی روی دور تند
با کنترل از راه دور حتی چرخش پنکه رو میشه کنترل کرد
تایمر خیلی مهمه مخصوصا برای شب ها که خوابین
مثلا تنظیم میکنید هر دو ساعت نیم ساعت خاموش بشه
یه پنکه بخرید که یه عمر براتون کار کنه، نه اینکه بعد چند سال بشه دردسر!
دوستان من تازه ام وی ام 110 مدل ۹۳ گرفتم صدا تو کابین ماشین خیلی زیاده چیکار کنم که این صدا کمتر شود؟
این ماشین درکل صدای موتورش زیاد میاد تو ماشین اینا با عایق بندی ماشین حل میشه اما صرف نمیکنه به نظرم تحملش کنی بهتره چون عایق بندی داشبورد و قطع صداهای اضافی یکم زیادی هزینه میگیره.
سلام محافظ دور شستی قفل کن درب خودروی MVM 110 را هیچ جا نداره متاسفانه
این قطعه با ماشین های دیگه مشترک هستش؟
اگه کسی پیدا کرد میتونه بهم ایمیل بزنه، خیلی ممنون.
[email protected]
سلام ماشین رو که استارت میزنم دور موتور ماشین میاد روی ۵۰۰ و بازی میکنه انگار میخواد خاموش بشه
بعد گاز که میدم دوباره میاد پایین بعد یه ۲،۳ دقیقه بر میگرده روی ۱۰۰۰ و درست میشه
لطفا کسی تجربه داشته کمک کنه.
دیاگ بزن خطای کوئل بزنه مال شمع هست شمع و وایر مال منم بود اگه خود به خود گاز میده احتمال زیاد استپر مشکل داره.
سلام دوستان من تا حالا mvm نداشتم یک مدل ۸۶ گرفتم هم خیلی می کوبه و هم صدای موتور زیاد میاد داخل ماشین، این عادیه؟
اره جلوبندی و صدای موتور تو کابین زیاد میاد کوبیدن هم جلو بیشتر میکوبه چون کمک هاش قویه عادیه.
باورت نمیشه چقدر چرک از پوستت درمیاد!
قشنگ بعدش حس سبکی میکنی، انگار پوستت داره نفس میکشه
خیلی از مشکلات پوستی و جوشها بهخاطر همین کثیفیهای روی پوسته
فرق قبل و بعدش رو قشنگ حس میکنی
واقعا حس میکنی ۱۵ سال پوستت جوونتر شده.
سلام دوستان وقتتون بخیر
من تازه mvm 110 سه سیلندر خریدم میخواستم اگه تجربه ای دارید برای نگهداری و هرچی که هست بهم بگید
اولین ماشینم هست زیاد اطلاع ندارم، ممنون میشم.
مبارکه چرخش به دل خوش و سلامتی بچرخه مثل همه ماشینا که مهمترین چیز آب و روغن هست رو این یه ذره بیشتر حواست باشه عملکرد فن رو تست کن یک روز در میون هم یه مدت میزان آب تو مخزن رو نگاه کن اوکی بود دیگه چیز خاصی نداره فشار بهش نیار گناه داره😁 خدای نکرده مشکلی بود بچه ها هر وقت وقت بکنن قطعا تا حد ممکن جواب میدن.
سلام مبارک باشه دادا یه سرویس اولیه خودت انجام بده براش روغن موتور ۱۰۴۰ سطح کیفی حداقل sm به بالا ۳ لیتر با فیلتر (به حرف تعویض روغنی گوش نکن) ست کامل تسمه ها و هرزگرد تایم فلزیشو مخصوصا عوض کن این کار هارو که انجام دادی دیگه فقط یه مدت سوار شو حدود یک ماه باهاش تاب بخور ببین چطوره چه نکته های منفی یا مثبتی نظرت رو جلب میکنه بعد اقدام کن برای تعویض قطعات مصرفی بعدی که اگر مشکل ریزی هم داره حل بشه هر روغنی استفاده میکنی بکن فقط بهران استفاده نکن سر ۵ هزارتا هم نهایتا عوض کن بازم به حرف تعویض روغنی گوشنده بگه روغنش ۱۰ تا میره.
ام وی ام 110 ترجیحاً دنده دستی 4 سیلندر بگیرید.
بررسی مزایا و معایب ام وی ام 110 از نظر کاربران و مالکان.
بررسی ارزش خرید ام وی ام 110 از نظر کاربران و مالکان.
آیا خودرو ام وی ام 110 ارزش خرید دارد؟
تجربه و نظر خود را در مورد ام وی ام 110 با ما به اشتراک بگذارید.
تجربیات و نظرات کاربران در مورد ام وی ام 110.
ام وی ام 110s بخرم یا نه
سلام خدمت دوستان عزیز؛ ممنون که وقت میزارید و نظراتتون رو به اشتراک میزارید.
اگه قسمت باشه قراره امروز یک 110 اس لاکچری مدل 96 رو ببینم شاید معامله شد
موردی که ذهنم رو درگیر کرده اینه که فروشنده میگه ماشین 3 سیلندره
دوستان نظرتون چیه 3 سیلندر ضعیف نیست و آیا کلا برم سمت ام وی ام و یا مثلا 206 مدل 88 یا 89 تمیز؟
ممنون از لطف همگی.
ذخیره