نظرات و تجربیات کاربران در مورد ام وی ام 110. گفتگوی کاربران در مورد ام وی ام 110.
مبارکه چرخش به دل خوش و سلامتی بچرخه مثل همه ماشینا که مهمترین چیز آب و روغن هست رو این یه ذره بیشتر حواست باشه عملکرد فن رو تست کن یک روز در میون هم یه مدت میزان آب تو مخزن رو نگاه کن اوکی بود دیگه چیز خاصی نداره فشار بهش نیار گناه داره😁 خدای نکرده مشکلی بود بچه ها هر وقت وقت بکنن قطعا تا حد ممکن جواب میدن.
سلام مبارک باشه دادا یه سرویس اولیه خودت انجام بده براش روغن موتور ۱۰۴۰ سطح کیفی حداقل sm به بالا ۳ لیتر با فیلتر (به حرف تعویض روغنی گوش نکن) ست کامل تسمه ها و هرزگرد تایم فلزیشو مخصوصا عوض کن این کار هارو که انجام دادی دیگه فقط یه مدت سوار شو حدود یک ماه باهاش تاب بخور ببین چطوره چه نکته های منفی یا مثبتی نظرت رو جلب میکنه بعد اقدام کن برای تعویض قطعات مصرفی بعدی که اگر مشکل ریزی هم داره حل بشه هر روغنی استفاده میکنی بکن فقط بهران استفاده نکن سر ۵ هزارتا هم نهایتا عوض کن بازم به حرف تعویض روغنی گوشنده بگه روغنش ۱۰ تا میره.
یه ام وی ام 110 سه سیلندر دارم مدل 86
کیلومتر شمارش دقیق سرعت نشون نمیده
ماشینم گاز نمیخوره تو دنده 4 و 5
سنسور کیلومتر ام وی ام ۱۱۰ کجاست دقیقا؟
کسی هست مرا یاری کند؟
سنسور کیلومتر زیر گیربکس هست وسط ماشین دقیقا زیر گیربکس وسطش از بالا فقط یکمی دیده میشه دسترسی نداره از داخل موتور دسترسی سخته باید از زیر خودرو باز و بست بشه من چون خرک یا جک نداشتم، ماشینو بردم مکانیک جک زد، رفت زیر ماشین، سنسور کیلومتر رو عوضش کرد از بالا یه کوچولو از سوکتش معلومه، جا دست نداره اصلاً.
من یک ماهه چهار سیلندر خریدم .
یک ماشین جمع و جور واسه تو شهر و شتاب اولیه زیاد، فرار از ترافیک علی و پارک کردن تو یه تیکه جا به راحتی.
آپشن های این ماشین از پراید و پژو 405 بیشتره، ماله من چهار شیشه و آیینه ها برقی هستند و چهار شیشه بالابر اتوماتیک دارن که اگه در ماشین رو قفل کنی و شیشه ها پایین باشن خودش میبره بالا.
ترمز abs فوق العاده هست، با سرعت چهل پنجاه از ده متری مانع بزن ترمز راحت نگه می داره بدون خر خر کردن و ول کردن ترمز زیر پا، صندلی های عقب راحت میخوابند و اجسام حجیم راحت توش جا میشن.
من تو عسلویه کار میکنم اینجا سرعت گیر تو شهر زیاده و هر شیش ماه یه بار باید دس موتور و ..... عوض کنم ولی از وقتی ام وی ام 110 رو گرفتیم 206 کلا تو پارکینگ هست و فقط برای مسافرت راه دور ازش استفاده میکنم.
تو یک ماه گذشته کلا 50 لیتر بنزین زدم و هنوز نصف باک پره و از لحاظ مصرف واقعا به صرفه است.
از یه موتور سیکلت کمتر بنزین میخواد، سنسور نمایش مصرف سوخت رو صفحه کیلومتر هم داره.
موتور 16 سوپاپ و پر شتابش ارزش خریدن ماشین رو بالا میبره.
اما معایب ام وی ام 110، نزدیک ترین نمایندگی به ما حدود 150 کیلومتر هست که مشکل قطعه داریم.
حتی فیلتر روغنش هم گیر نمیاد و بعد از خرید که روغن عوض کردم فیلتر پرایدی انداختم.
رو سرعت گیر ها نمیشه یکم تند تر رفت که پشت ماشین بلند میشه که این خاصیت همه هاچ بک ها هست.
و دنده اش یکم صدا میده که پرسیدم تو همه ماشین های ام وی ام این مشکل هست.
این تجربه و برداشت یک ماهه من از این کوچولوی دوست داشتنی بود.
موفق و پیروز باشید.
از شدت نورش تعجب میکنی، فیلمشو هم گذاشتم ببین
این چراغ قوه گردن کلفت هم قیمت یه ساندویچه ولی همه جا به دردت میخوره.
ام وی ام 110 ترجیحاً دنده دستی 4 سیلندر بگیرید.
توجه کنید: این اسپری اصلا با بوی بد قاطی نمیشه
بوی نامطبوع رو خنثی میکنه و کامل از بین میبره
قشنگ یه حس تازگی و نو بودن توی فضا پخش میکنه
برای بوی غذا، سیگار، نم و رطوبت، توی ماشین، وقتی مهمون میاد و …
فقط 2 تا اسپری کن ببین چه حس خوبی بهت میده
خوبیش اینه حجمش خیلی زیاده و قیمتش خیلی مناسبه.
اصلا یه باد خنک عجیبی میزنه که نمیشه توضیحش داد
تصور کن وسط جنگل، کنار رودخونه نشستی
هم با برق کار میکنه، هم شارژیه، حتی میتونی بزنی به پاوربانک
وقتی برق میره چند ساعت با شارژش کار میکنه
اگه چرخش 90 درجه رو هم بزنی کل اتاق خنک میشه.
بررسی مزایا و معایب ام وی ام 110 از نظر کاربران و مالکان.
بررسی ارزش خرید ام وی ام 110 از نظر کاربران و مالکان.
آیا خودرو ام وی ام 110 ارزش خرید دارد؟
تجربه و نظر خود را در مورد ام وی ام 110 با ما به اشتراک بگذارید.
تجربیات و نظرات کاربران در مورد ام وی ام 110.
تجربه رانندگی با ام وی ام 110 سه سیلندر
سلام دوستان وقتتون بخیر
من تازه mvm 110 سه سیلندر خریدم میخواستم اگه تجربه ای دارید برای نگهداری و هرچی که هست بهم بگید
اولین ماشینم هست زیاد اطلاع ندارم، ممنون میشم.
ذخیره