search in becharkh جستجو در بچرخ
پروفایل
طرز تهیه دلمه کلم برگ | راز خوشمزگی + از صفر تا صد
عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷

طرز تهیه دلمه کلم برگ | راز خوشمزگی + از صفر تا صد

امروز میخوام یه طرز تهیه دلمه کلم خفن یادت بدم که هم راحت درست میشه هم طعم اصیل و بی نظیری داره
برای اینکه دلمه هاتون حرفه‌ای و خوشمزه بشه فقط کافیه مراحل زیر رو دنبال کنید.

طرز تهیه دلمه کلم برگ

برای طرز تهیه دلمه کلم برای 4 نفر، مواد اولیه مورد نیاز رو در جدول زیر براتون نوشتم
وقتی آماده کردین، کافیه طبق آموزش مرحله به مرحله پیش برین
طعم این دلمه خوشمزه رو هیچوقت فراموش نمیکنین.

مواد لازممقدار برای 4 نفر
کلم۱ عدد
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
برنج نیم دانه۱/۲ پیمانه
لپه۱/۳ پیمانه
سرکه سفید۱/۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
شکر۳ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد
سبزی خشک (نعنا و شوید)به مقدار لازم
آلو خورشتی، نمک و فلفلمقدار لازم

آماده کردن کلم

کلم رو خوب بشورید و برگ‌های رویی و سفتش رو جدا کنید
سر کلم رو بگیرید و اون رو داخل یه قابلمه آب جوش و نمک بندازید
اگه دوست داشتید می‌تونید یه ذره زردچوبه هم اضافه کنید تا رنگ برگ‌ها خوشگل‌تر بشه
بعد از حدود ۱۵ دقیقه کلم رو خارج کنید و با آب سرد آبکشی کنید.

درست کردن مایع گوشت

پیاز رو ریز خرد کنید و توی کمی روغن تفت بدید تا نرم و طلایی بشه
بعد گوشت چرخ‌کرده رو اضافه کنید و همراه نمک و فلفل خوب تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه.

ترکیب مواد دلمه

لپه رو از چند ساعت قبل خیس کنید و بعد بپزید تا نرم بشه (پخته بشه ولی خیلی له نشه)
برنج رو هم حدود یک ساعت با کمی نمک خیس کنید
حالا لپه‌های پخته، برنج نیم دانه، زرشک و سبزی دلمه رو به مایع گوشت اضافه کنید
چند دقیقه تفت بدید تا طعم‌ها با هم قاطی بشن.

پیچیدن دلمه

برگ‌های کلم رو یکی‌یکی جدا کنید
وسط هر برگ مقداری از مواد دلمه کلم برگ بذارید و مثل بقچه جمع کنید تا باز نشه
همه برگ‌ها رو به همین شکل پر و آماده کنید.

دلمه کلم

پختن دلمه کلم

دلمه کلم هارو مرتب کف قابلمه بچینید، طوری که سر جمع‌شده‌شون به سمت پایین باشه
بعد سس مخصوص دلمه رو آماده کنید:
رب گوجه، کمی سرکه، شکر و دو لیوان آب رو با هم مخلوط کنید
می‌تونید برای خوشمزگی بیشتر کمی آلو یا پیازداغ هم به سس اضافه کنید
این سس رو روی دلمه‌ها بریزید
یه بشقاب برعکس روی دلمه‌ها بذارید تا باز نشن
حرارت رو ملایم کنید و بذارید حدود یک ساعت بپزن.

دلمه کلم برگ

در آخر دلمه کلم هارو توی ظرف بچینید و با زرشک و پیازداغ تزئین کنید
حتما درست کنین و نوش جان کنین.

online user 532 نفر آنلاین
نظر خود را بنویسید...
×
عکس آشپزی با مامان لعیا
ashpazi آشپزی با مامان لعیا
هر لقمه ای که با عشق پخته بشه خوشمزه تره ❤️ دستورهای ساده، طعم های موندگار 👩‍🍳 از آشپزخونه کوچیک من تا دل های بزرگ شما. 🌷 2 هفته پیش

دلمه کلم

بهتره برنج رو به روش آبکش نیم‌پز کنید تا موقع پخت له نشه
وقتی برنج رو با دو انگشت فشار میدین باید اطرافش نرم و مغزش کمی خام باشه
در این مرحله آبکشی کنید
سبزی تازه عطر خیلی بهتری به دلمه میده، پس اگه دسترسی داشتید از سبزی تازه استفاده کنید
سبزی دلمه تازه یعنی نعنا، گشنیز، جعفری با کمی ترخون و تره
به جای سس گوجه، می‌تونید سس سماق درست کنید:
یکی دو قاشق سماق رو با یک پیمانه آب روی شعله بگذارید تا یکی دو جوش بزند
بعد از صافی رد کنید و روی دلمه ها بریزید
این سس طعمی متفاوت و دلچسب به دلمه میده
اگه دلمه کلم شیرین‌تر دوست دارید، کمی شکر بهش اضافه کنید.

0 dislike icon

فقط ببین چه قدرت نوری داره!

البته این یه چراغ قوه معمولی نیست

  • یه فندک المنتی داره
  • یه تیغ تیز برای برش زدن داره
  • دوتا پیچ گوشتی دو سو و چهارسو داره
  • در دلستر و نوشابه باز کن داره
  • یه سوت کمکی داره

یه چراغ قوه گردن کلفت که هم قیمت یه ساندویچه!

مشاهده قیمت و مشخصات shop
مشاهده قیمت و مشخصات shop
مشاهده قیمت و مشخصات shop
× بعدی قبلی